طريقه عمل خبز برجر باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 22\04\2016 _حلقه يوم الجمعه 22 ابريل 2016)
اسم الوصفه \\\\\\خبز برجر باللحمه المفرومه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
1 كيلو دقيق
20 جم خميرة
15 جم سكر
1 بيضه
5 جم ملح
2 جم محسن خبز
50 جم لبن بودره
50 جم زبدة
400 مل ماء للعجن
(الحشو)
50 جم سمن
150 جم بصل قطع
5 فص ثوم مفروم
4\1 كيلو لحمه مفرومه
50 جم صلصه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
100 جم جبنه شيدر مبشورة
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
1-فى الميكسر نضيف دقيق وخميرة وملح وسكر ومحسن خبز ولبن بودرة وبيضه وزبدة ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها
2-وفى بوله فيها رشه دقيق ونضع فيها العجينه ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها ترتاح ساعه
3-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى ولمه تستوى نسيبها تبرد خالص
4- ونجيب العجينه ونقطعها ونلفها رول ونحشى فيها لحمه مفرومه وجبنه شيدر ونقفلها كويس
5-فى صاج مدهون زيت نرص خبز البرجر ونسيبها تخمر لمدة ساعه فى مكان دافئ وندهن الوش بسائل تلميع ونرش عليها سمسم او حبه البركه
6- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
7-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل خبز برجر باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,خبز برجر باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديرخبز برجر باللحمه المفرومه للشيف حسن , خبز برجر باللحمه المفرومه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقهخبز برجر باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل خبز برجر باللحمه المفرومه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر خبز برجر باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 22\04\2016,حلقه يوم الجمعه 22
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الحمعه 22-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
22\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,
0 التعليقات:
إرسال تعليق