اعلان

الخميس، 26 مايو 2016

طريقه عمل الكبه الهشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر



طريقه عمل الكبه الهشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 26\05\2016 _حلقه يوم الخميس 26 مايو2016)
اسم الوصفه\\\\ الكبه الهشه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&



2\1 كيلو لحمه مفرومه
2\1 كيلو ارز منقوع
50 جم شبت مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
50 جم بقدونس مفروم
100 جم بصل مبشور
5 فص ثوم مفروم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
2\1 لتر شوربه للتسويه
شرائح بصل
    (التحمير)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 كوب دقيق
1 لتر زيت لتحمير




&& طريقه تحضيرالوصفه &&


1-فى بوله نخلط اللحمه والازر كويس اوى لحد ما يتجانسوا مع بعض
2-ونضيف البصل والشبت والكسبرة والبقدونس وثوم ونتبلها ملح وفلفل وبهارونقلبهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط مع بعض
3-ونعمل الكفته اصابع ونجيب حله نقطع فيها بصل ونرصه فى قاع الحله ونرص فى الكفته عكس بعض ونضع عليه الشوربه واول ما تشرب الشوربه شويه نخفض عليها النار تستوى على نارهاديه(لازم الشوربه تغطى الكفته)
(ممكن نضعها فى طبق فوم نرص فيها استيك رول خضارونغلفها ببلاسيتك فيلم ونضعها فى الفريزر لحين استخدامها 
4-وفى بوله تخفق البيض ونتبله ملح وفلفل وفى بوله اخرى نضيف فيها الدقيق
5-ولمه الكفته تستوى نضعها فى البيض ثم فى الدقيق
6-فى طاسه على النار فيها زيت سخن عميق نقلى الكفته
7-فى طبق التقديم نرش بقدونس مفروم ونرص عليه الكفته
8-وتقدم وبالف هنا وشفا
















 طريقه عمل الكبه الهشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, الكبه الهشه للشيف حسن,مقادير الكبه الهشه للشيف حسن ,  الكبه الهشه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه  الكبه الهشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل 
 الكبه الهشه

 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  الكبه الهشه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر مايو,
حلقه اليوم 26\05\2016,حلقه يوم الخميس 26/
مايو للشيف حسن,حلقه اليوم الخميس 26-05-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
26\05\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,

ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,












Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق