اعلان

الأحد، 29 مايو 2016

طريقه عمل رقاق بالكبدة للشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر




طريقه عمل رقاق بالكبدة للشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 29\05\2016 _حلقه يوم الاحد 29 مايو2016)
اسم الوصفه\\\\\\ رقاق بالكبدة
&&مقاديرومكونات الوصفه&&



500 جم دقيق نمرة 1
10 جم ملح
10 جم سكر
750 مل  ماء
250 جم نشا للفرد
1 لتر شوربه
150 جم سمن بلدى
  (الحشو)
50 مل زيت
50 جم ثوم قطع
نصف كيلو كبدة قطع
1 فلفل رومى قطع
1 فلفل حامى قطع
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم كمون
5 جم شطه




&& طريقه تحضيرالوصفه &&


للعمل عجينه الرقاق\\\\\
1-فى الميكسر نضيف الدقيق والملح والسكر والماء ونخفقهم مع بعض حتى تكون العجينه متماسكه سهله الفرد ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونقطعها كورات
2- وعلى الرخامه نرش نشا ونفرد العجينه بالنشابه بحيث تكون رقيقه جدا ممكن نعملها مربعه او دوائر
3- ونسويها على صاج الفرن لمدة 5 دقائق على الوجهين
للعمل رقاق باللحمه المفرومه\\\\
1-فى اناء على النار فى زيت نشوح بصل وثوم ولمه يدبلوا نضيف الكبدة ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم الفلفل الحامى والرومى  وكسبرة مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وكمون وشطه ونسيبها تستوى على نار هاديه
2-وفى بوله فيها شوربه وسمن نسقى الرقاق 
 3- ونجيب الرقاق ونفردها ونضيف فى حشو الكبدة ونقفلها مربعات
(ممكن نضعها فى طبق الومينوم ونغلفها ببلاسيتك فيلم ونضعها فى الفريزر لحين استخدامها )
   4- فى طاسه على النار فيها سمن نقلى الرقاق
   5- ويقدم وبالف هنا وشفا



























 طريقه عمل 
 رقاق بالكبدة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, رقاق بالكبدة للشيف حسن,مقاديررقاق بالكبدة للشيف حسن , رقاق بالكبدة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه رقاق بالكبدة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رقاق بالكبدة
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, رقاق بالكبدة بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر مايو,
حلقه اليوم 29\05\2016,حلقه يوم الاحد 29/
مايو للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 29-05-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
29\05\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,




Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق