طريقه عمل روزبيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\01\2017 _حلقه يوم الجمعه 06 يناير2017)
اسم الوصفه\\\\\ روزبيف رستو مع صوص الفلفل الاسود
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
1 عرق روزبيف
خبط دباره
5 فص ثوم
5 قرنفل
(التسويه)
1 بشر بصل
1 بشر طماطم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
1 بصل شرائح
1 جزر شرائح
2 كرات قطع
1 كرفس قطع
1 ورق لورا
2 حبهان
100 مل ماء مغلى
(صوص الفلفل الاسود)
50 جم سمن
100 جم بصل مفروم ناعم
100 جم ديمجلاس بودر
250 مل ماء مغلى
100 جم كريمه طهى
5 جم ملح
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
- نجيب عرق اللحمه ونعمل بى فتحات ونضع فى ثوم ونتبلها ملح وفلفل وقرنفل ونربطه كويس اوى بالدوبارة
-وعلى الشوايه مدهونه زيت نضع عرق اللحمه ياخد صادمه من كل الجوانب
-وفى صينيه فيها بصل وجزروكرات وكرفس وورق لورا حبهان ونقلبهم مع بعض ونضعهم فى قاع الصينيه ونضيف عليهم ماء مغلى ونضع عليه عرق الروز بيف ونغطى بورق فويل
-وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة نصف ساعه وعلى 150 درجه مدة ساعه
-ونسيبه يبرد خالص ونقطعه شرائح
لعمل صوص الفلفل الاسود\\\\\\
-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ناتج التسويه ونضربها بالهندبلندروفى كوب ماء ندوب الديمجلاس ونضيف عليهم ولمه تاخد غلاوة وتتقل نضيف كريمه طهى وملح ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
- ونغرفها فى بوله
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن,مقاديرروز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن , روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
1 عرق روزبيف
خبط دباره
5 فص ثوم
5 قرنفل
(التسويه)
1 بشر بصل
1 بشر طماطم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
1 بصل شرائح
1 جزر شرائح
2 كرات قطع
1 كرفس قطع
1 ورق لورا
2 حبهان
100 مل ماء مغلى
(صوص الفلفل الاسود)
100 جم بصل مفروم ناعم
100 جم ديمجلاس بودر
250 مل ماء مغلى
100 جم كريمه طهى
5 جم ملح
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
- نجيب عرق اللحمه ونعمل بى فتحات ونضع فى ثوم ونتبلها ملح وفلفل وقرنفل ونربطه كويس اوى بالدوبارة
-وعلى الشوايه مدهونه زيت نضع عرق اللحمه ياخد صادمه من كل الجوانب
-وفى صينيه فيها بصل وجزروكرات وكرفس وورق لورا حبهان ونقلبهم مع بعض ونضعهم فى قاع الصينيه ونضيف عليهم ماء مغلى ونضع عليه عرق الروز بيف ونغطى بورق فويل
-وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة نصف ساعه وعلى 150 درجه مدة ساعه
-ونسيبه يبرد خالص ونقطعه شرائح
لعمل صوص الفلفل الاسود\\\\\\
-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ناتج التسويه ونضربها بالهندبلندروفى كوب ماء ندوب الديمجلاس ونضيف عليهم ولمه تاخد غلاوة وتتقل نضيف كريمه طهى وملح ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
- ونغرفها فى بوله
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن,مقاديرروز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن , روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,روز بيف رستو مع صوص الفلفل الاسود بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريناير,
حلقه اليوم 06\01\2017,حلقه يوم الجمعه 06 يناير للشيف حسن,حلقه 06 يناير للشيف حسن,حلقه الجمعه 06-01-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 06\01\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق