اعلان

الخميس، 23 مارس 2017

طريقه عمل الجاتوه للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر



طريقه عمل الجاتوه للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر

(حلقه اليوم 23\03\2017 _حلقه يوم الخميس 23 مارس2017)
اسم الوصفه\\\\\ الجاتوه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&


(اسبونج فانيليا)
6 بيضات
2\1 كيلواسبونج فانيليا جاهز
50 مل ماء
(اسبونج شيكولاته)
6 بيضات
2\1 كيلواسبونج شيكولاته جاهز
50 مل ماء
250 مل سيرب خفيف
  (الحشو)
200 جم سكر
50 مل ماء

150 جم سودانى قطع
  ( كريمه الزبدة)
2\1 كيلو زبدة
400 جم سكر بورده
2 جم فانيليا سائله
  (الديكور)
150 جم كريمه زبدة
  (شيكولاته جلاسيه بيضاء)
2\1 كيلو شيكولاته بيضاء سايحه باردة وعليها ملعقتين زيت
 (شيكولاته جلاسيه غامقه)
2\1 كيلو شيكولاته غامقه سايحه باردة وعليها ملعقتين زيت




&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل اسبونج فانيليا\\\\\
- فى الميكسرنخفق بيض واسبونج فانيليا وماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط حتى يتضاعف حجمه
- ونجيب صاج وندهنه زيت ونفرش فى ورق زبدة ونصب فى الاسبونج 
- ندخل الصاج الفرن على 190 درجه لمدة 25 دقيقه 



لعمل اسبونج شيكولاته\\\\\
- فى الميكسرنخفق بيض واسبونج شيكولاته وماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط حتى يتضاعف حجمه
- ونجيب صاج وندهنه زيت ونفرش فى ورق زبدة ونصب فى الاسبونج 
- ندخل الصاج الفرن على 190 درجه لمدة 25 دقيقه 


لعمل الشربات \\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على النار وبعد غليان 13 دفيقه نضيف عصير ليمون ونسيبه يعمل شربات خفيف ونسيبه يبرد خالص

لعمل الكروكند\\\\\
- فى اناء على النار نضع سكروماء ونسيبه يعمل كراميل  ونضع فى سودانى ونقلبهم مع بعض وعلى الرخامه وندهنها زيت نصب الخليط ونفردة ونسيبها يبرد خالص ونكسره قطع صغيرة

لعمل كريمه الزبدة\\\\\

- فى الميكسرنخفق زبدة مع سكروفانيلياونخفقهم مع بعض حتى تجانس


لعمل الجاتوه\\\\\\
- نجيب اول ديسك من اسبونج شيكولاته ونشيل من عليها ورقه الزبدة وندهنها شربات ونفرد عليها طبقه من كريمه الزبدة ونرش عليها كروكند ثم نضع طبقه من اسبونج فانيليا ونضغط عليها وندهنها شربات ثم نفرد عليها كريمه زبدة ونرش عليها كروكند ثم نضع طبقه من اسبونج شيكولاته وندهنها شربات ونفرد عليها طبقه من كريمه الزبدة ونرش عليها كروكند ثم نضع طبقه من اسبونج فانيليا ونضغط عليها وندخلها الثلاجه لمدة ساعه  ونقطعها على 3 اجزاء ونشيل الاحراف
- ناخد جزاين ونلزقهم فى بعض بكريمه الزبدة يعملوا شكل هرمى ونفرد عليها كريمه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه تتجمد ونضعها على شبكه ونصب عليها شيكولاته بيضاء وندخلها الثلاجه تاخد تجميد ونقعطها على 5 قطع
- ناخد الجزء الثالث ونقطعه على 3 اجزاء ونلزقهم مع بعض بس لازم يكونه عكس بعض على شكل شطرنج  وندهنها كريمه زبدة وندخلها الثلاجه ساعه تتجمد ونضعها على شبكه ونصب عليها شيكولاته غامقه وندخلها الثلاجه تاخد تجميد ونقعطها على 5 قطع
- وتقدم وبالف هنا وشفا















طريقه عمل  الجاتوه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,  الجاتوه للشيف حسن,مقادير الجاتوه للشيف حسن ,  الجاتوه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه الجاتوه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  الجاتوه

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الجاتوه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 23\03\2017, حلقه يوم الخميس 23 مارس للشيف حسن,حلقه 23 مارس للشيف حسن, حلقه الخميس 23-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\03\2017 قناه mbc مصر,






0 التعليقات:

إرسال تعليق