اعلان

الجمعة، 28 أبريل 2017

اوبرا كيك للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر



اوبرا كيك للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 26\04\2017 _حلقه يوم الاربعاء 26 ابريل2017)
اسم الوصفه\\\\\ اوبرا كيك
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


( بسكويت اللوز)
5 اصفر بيض
50 جم سكر بودر
2 جم ملح
5 جم فانيليا
150 جم سودانى بودر
150 جم سكر بودر
40 جم دقيق
   (المارينج)
5 ابيض بيض
50 جم سكر
2 جم ملح
50 جم زبدة سايحه
   (الشيكولاته)
250 جم شيكولاته سايحه بارده
  (الجناش)
150 مل لبن او كريمه طهى
200 جم شيكولاته قطع50 جم زبده
5 جم فانيليا
25 جم سكر
  ( كريمه الزبده)
2\1 كيلو زبدة 
250 جم سكر بودر
100 مل زيت
150 مل قهوه مركزه
   ( المروار)
250 جم سكر
250 جم عسل جلوكوز
50 مل ماء
200 جم كريمه طهى
100 جم كاكاو
20 جم جيلانتيه بودر
100 مل ماء


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل بسكويت اللوزاو السودانى\\\\\
- فى بوله ننخل سكر بودرودقيق ونضيف عليهم سودانى بودرونقلبهم مع بعض كويس- فى الميكسر نخفق اصفر بيض مع ملح وفانيليا ونخفقهم مع بعض ونضيف سكربودر ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- فى الميكسر نخفق ابيض بيض ( لازم يكون بدرجه حراره الثلاجه) مع ملح ونخفقهم مع بعض ونضيف سكر بودرحبه حبه حتى الحصول على مارينج ونضيف عليها الاصفر بيض ونقلبهم مع بعض من تحت لفوق حتى تجانس الخليط ونضيف خليط الدقيق والسودانى ( لازم نضيف خليط الدقيق حبه حب) ونقلبهم مع بعض كويس من تحت لفوق حتى تجانس الخليط مع بعض ونضيف زبدة سايحه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صاج وندهنه زبدة ونفرش فى ورقه زبدة وندهنها زبدة  ونفرد الخليط بسم ربع سم( لازم نقسم الخليط على صاجين)- ونخل الصاجين الفرن على 220 درجه لمدة 12 دقيقه ونسيبه يبرد خالص ونقطعها على 2

لعمل شيكولاته الجناش\\\\
-فى اناء على النار نغلى كريمه اولبن ونضيف سكروفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس ولمه يغلوا مع بعض نضيف شيكولاته ونقلبهم مع بعض واول ما الشيكولاته تسيح نرفعها من على النار ونضيف زبدة ونقلبهم مع بعض كويس

لعمل المروار\\\\\- فى اناء على النارندوب عسل جلوكوز وماء وسكرونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه يعمل كراميل فاتح( ولمه توصل للعود) نضيف كريمه طهى او لبن ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة ونضيف كاكاو ونقلبهم مع بعض ياخدغلاوة ونرفعها من على النار ونضيف الجلانتيه ونقلبهم مع بعض كويس وياخد غلاوة ونرفعها من على النارونصفى ونسيبها يبرد خالص 
لعمل الجيلاتين\\\\ فى اناء فى ماء مغلى نرفعه من على النار ندوب فى جيلاتين ونصفى ونسيبه يبرد

لعمل كريمه الزبدة بطعم القهوه\\\\ -فى الميكسرنخفق زبدة مع سكرونخفقهم مع بعض كويس ونضيف فانيليا وزيت ونخفقهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط ونضيف قهوه مركزه ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى

- ونجيب اول طبقه ونفرد عليها شيكولاته سايحه بارده ونسيبها تجمد شويه ونقلبها ونفرد عليها شيكولاته جناش ثم نضع طبقه من كريمه الزبدة ونفردها ونضع طبقه من بسكويت اللوز ونفرد عليها طبقه من الجناش ثم طبقه من كريمه الزبدة ثم طبقه من بسكويت اللوز ثم طبقه من الجناش ونفرده ونضع طبقه من كريمه الزبدة ونفردها وندخلها الثلاجه تاخد تجميد  ونضعها على شبكه سلك ونصب عليها المروار
- وتقدم وبالف هنا وشفا










طريقه عمل اوبرا كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, اوبرا كيك  للشيف حسن,مقاديراوبرا كيك للشيف حسن , اوبرا كيك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه اوبرا كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل اوبرا كيك
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,اوبرا كيك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرابريل,
حلقه اليوم 26\04\2017, حلقه يوم  الاربعاء 26 ابريل للشيف حسن,حلقه 26 ابريل للشيف حسن, حلقه الاربعاء 26-04-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 26\04\2017 قناه mbc مصر,



0 التعليقات:

إرسال تعليق