وصفه تشيكن الاكيف بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 02/\08\2017 _حلقه يوم الاربعاء 02 اغسطس 2017)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه تشيكن الاكيف
&&مقاديرومكونات الوصفه&&4 صدور فراخ مفتوحه ساندوتش
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
(الحشو)
150 جم زبدة طريه
50 جم ثوم مفروم
50 جم بقدونس مفروم
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
5 جم ملح
5 جم فلفل
200 جم دقيق
5 جم ملح
5 جم فلفل
2 بيضه
5 جم ملح
5 جم فلفل
150 مل لبن
250 جم بقسماط ناعم
5 جم ملح
5 جم فلفل5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الحشو\\\\\
- فى الميكسر نخفق زبدة وثوم بشرليمون وعصيرليمون وبقدونس وملح وفلفل وثوم بصل بودر وزعتر ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى ونضعها فى كيس حلوانى
ونجيب صدر فراخ ونفرده على ورق الومنيوم ونتبله ملح وفلفل وبهارونضع فى الحشو ونلفه رول ونقفلها من الاحرف كويس وندخلها الفريزرلمدة ساعه تاخد تجميد
- فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونقلبهم مع بعض , وفى بوله اخرى فيها دقيق وملح وفلفل, وفى بوله اخرى نخلط بقسماط وملح وفلفل وثوم وبصل بودر, ونجيب الفراخ ونشيل من عليها ورق الومنيوم ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط
-فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى التشيكن الاكيف تاخد لون ذهبى فاتح
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه تشيكن الاكيف بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه تشيكن الاكيف للشيف حسن,مقادير وصفه تشيكن الاكيف للشيف حسن , وصفه تشيكن الاكيف للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه تشيكن الاكيف بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه تشيكن الاكيف
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه تشيكن الاكيف بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراغسطس,
حلقه اليوم 02\08\2017, حلقه يوم الاربعاء 02 يوليو للشيف حسن,حلقه 02 اغسطس للشيف حسن, حلقه الاربعاء 02-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 02\08\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق