اعلان

السبت، 12 أغسطس 2017

وصفه بوشيه التونه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر



وصفه بوشيه التونه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 12\08\2017 _حلقه يوم السبت 12  اغسطس 2017)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه بوشيه التونه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(عجينه الفيتاج)

2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
255 مل ماء
25 مل عصير ليمون
   (الحشو)
400 جم زبدة بلوك
150 جم دقيق
 بيضه للتلميع
25 جم سمسم
25 جم حبه البركه
  (موس التونه)
150 جم تونه
150 جم زبدة
بشر ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


-نجيب الزبدة نفردها فى كيس ونضعها فى الفريز تجمد شويه على شكل بلوك
-فى الميكسر نضيف الدقيق وعصير الليمون وملح ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضيف الماء المثلج
- ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها نصف ساعه ترتاح فى المطبخ
-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها بسمك1 سم ونجيب فرشاه وننضف منها الدقيق ونفرد فيها بلوك الزبدة ونقفلها كويس من كل الجوانب ونفردها تانى ونلمها ونفردها تالث لحد ما نعملها شكل مربع ونفردها ونقطعها بشكل دائرى او مثلث اومستطيل او مربع
- ونجيب بيضه ونخفقها وندهن بيها ونرش عليه سمسم وحبه البركه ونرصه فى صاج 
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 20 دقيقه ونسيبه يبرد خالص 

لعمل حشو التونه\\\\\
- فى الكبه نخلط تونه وزبدة وبشرليمون وملح وفلفل ونخلطهم مع بعض كويس ونضعه فى كيس حلوانى ونزين البوشيه بحشو التونه
- ويقدم وبلف هنا وشفا




طريقه وصفه بوشيه التونه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه بوشيه التونه للشيف حسن,مقاديروصفه بوشيه التونه للشيف حسن , وصفه بوشيه التونه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه الزبادى بانواعه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الزبادى بانواعه

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,الزبادى بانواعه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اغسطس,
حلقه اليوم 12\08\2017, حلقه يوم السبت 12 يوليو للشيف حسن,حلقه 12 اغسطس للشيف حسن, حلقه السبت 12-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12\08\2017 قناه mbc مصر,

0 التعليقات:

إرسال تعليق