طريقه عمل كبده عصافيري بدبس الرمان
المقادير:
500 جم كبدة بقري عصافيري
5 فص ثوم مفروم
2 فلفل رومي مفروم
1 فلفل أحمر حار مفروم
نصف كوب بقدونس مفروم
ربع كوب عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة دبس رمان
2 ملعقة صغيرة سبع بهارات
ملح وفلفل أسود
زيت نباتي
طريقة التحضير:
تشوح الكبدة في الزيت الساخن ويضاف لها الثوم والفلفل الحار والفلفل الرومي والتوابل. تتبل الكبده بالملح والفلفل الأسود. تترك الكبد لتنضج وقبل ان يتم النضج يضاف البقدونس وعصير الليمون ودبس الرمان.
تترك الكبده ليتم النضج ومن ثم ترفع من على النار وتقدم.
طريقه عمل كبده عصافيري بدبس الرمان,كبده عصافيري,كبده عصافيري بدبس الرمان,لحوم, اطباق رئيسيه,كبده عصافيري بدبس الرمان ,كبدة,طريقه عمل كبده عصافيري بدبس الرمان ,مقادير كبده عصافيري بدبس الرمان, مكونات كبده عصافيري بدبس الرمان,طريقه تحضيركبده عصافيري بدبس الرمان
0 التعليقات:
إرسال تعليق