وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
10 جم سكر
10 جم خميرة
50 مل زيت
225 مل ماء
2\1 كيلو صدور فراخ مفرومه
100 جم بصل مبشور
100 جم فلفل رومى قطع
100 جم طماطم لحم قطع
50 جم كسبرة مفرومه
شرائح جبنه شيدر
5 جم ثوم بودره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه (اختيارى)
5 جم زنجبيل
5 جم بهارات
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل العجينه\\\\\\
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكر والخميرة وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط صدور فراخ مع بصل وفلفل رومى وحامى وكسبرة ونتبلها ثوم بودر وملح وفلفل وزنجبيل وشطه وبهارات ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فى الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,مقاديروصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن , وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,
حلقه اليوم 23\11\2017, حلقه يوم الخميس 23 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 23 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الخميس 23-11-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\11\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق