وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\11\2017 _حلقه يوم السبت 11 نوفمبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميرة
5 جم بيكينج بودر
15 جم سكر
5 جم ملح
50 مل زيت
50 جم زبادى
200 مل ماء
(الصلصه)
10 جم خميرة
5 جم بيكينج بودر
15 جم سكر
5 جم ملح
50 مل زيت
50 جم زبادى
200 مل ماء
(الصلصه)
250 جم صلصه
100 جم كاتشب
5 جم زعتر
15 جم ثوم مفروم
(اللصق)
2 بيضه
100 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
100 جم كاتشب
5 جم زعتر
15 جم ثوم مفروم
(اللصق)
2 بيضه
100 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الحشو)
100 جم جبنه شيدر مبشورة
100 جم جبنه موتزرايلا
100 جم جبنه شيدر مبشورة
100 جم جبنه موتزرايلا
50 مل زيت
25 جم ثوم مفروم
100 جم فلفل الوان
200 جم جمبرى
15 جم بشر ليمن
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم كمون
5 جم شطه
15 جم كسبرة مفرومه
50 جم زيتون مخلى شرائح
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة وبيكينج بودروملح وسكر ونخفقهم مع بعض ونضيف زبادى زيت ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه سهله طريه ونلفها رول ونقطعها على 5 كرات
- وفى بوله نرش فيها دقيق ونضع فيه العجينه ونغطيها ونسيبها تخمر لمدة ساعه فى الثلاجه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط ونشيل منها بواقى الدقيق
- فى بوله نخلط صلصه وكاتشب وزعتروثوم مفروم ونخفقهم مع بعض كويس
- فى بوله نخفق بيضه ولبن ونتبلها ملح وفلفل ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- وفى بوله نرش فيها دقيق ونضع فيه العجينه ونغطيها ونسيبها تخمر لمدة ساعه فى الثلاجه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط ونشيل منها بواقى الدقيق
- فى بوله نخلط صلصه وكاتشب وزعتروثوم مفروم ونخفقهم مع بعض كويس
- فى بوله نخفق بيضه ولبن ونتبلها ملح وفلفل ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل حشو الجمبرى\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ونضيف فلفل الوان ونقلبهم مع بعض ونضيف ثوم وعصيرليمون وبشر ليمون وجمبرىوطماطم لحم وكسبرة وزيتون مخلى وملح وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض كويس
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ونضيف فلفل الوان ونقلبهم مع بعض ونضيف ثوم وعصيرليمون وبشر ليمون وجمبرىوطماطم لحم وكسبرة وزيتون مخلى وملح وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل بيتزا ساندوتش الجمبرى\\\\\
- نجيب العجينه وندهن الحروف بالبيض واللبن ونفرد فى نصفها صلصه ونرش عليها جبنه شيدر ونضيف عليه حشو الجمبرى ونرش عليها جبنه موتزرايلا ونقفلها على شكل ظرف
- ونجيب صاج ونرش فى دقيق ونضع البيتزا وندهنها ببيض ولبن ونرش عليه حبه البركه ونضعها فى مكان دافئ تخمر
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب صاج ونرش فى دقيق ونضع البيتزا وندهنها ببيض ولبن ونرش عليه حبه البركه ونضعها فى مكان دافئ تخمر
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى للشيف حسن,مقاديروصفه بيتزا ساندوتش جمبرى للشيف حسن , وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه بيتزا ساندوتش جمبرى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,
حلقه اليوم 11\11\2017, حلقه يوم السبت 11 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 11 نوفمبر للشيف حسن, حلقه السبت 11-11-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\11\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق