اعلان

الأحد، 14 يناير 2018

وصفه كيكه شالورت الفراوله بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه كيكه شالورت الفراوله بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 14\01\2018_حلقه يوم الاحد 14 يناير2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه كيكه شالورت الفراوله
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(الكيكه الاسفنجيه)
5 بيضات
نصف كوب سكر 
باكو فانيليا
كوب دقيق
نصف ملعقه بيكينج بودر
رشه ملح
( حشو الكريم المكس)
نصف كوب كريم باستيرى فراوله
كوب عصير فراوله
كوب كريمه شانتيه بودر
2 كوب ونصف ماء مثلج
(بسكويت الليدى فينجر)
5 ابيض بيض
رشه ملح
خل
2 ملعقه سكر
5 اصفر بيض
باكو فانيليا 


نصف كوب سكر 
كوب الاربع دقيق
رشه ملح
2 ملعقه نشا
(الفنش)
كوب عصير فراوله
كوب فراوله قطع
كيلو فراوله انصاف
نصف كوب عنب اسمر
نصف كوب جيلى فراوله لتلميع



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل الكيكه الاسفنجيه\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض مع فانيليا وسكر ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر ونخفقهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونجيب قالب كيك وندهنه سمن ونبطته دقيق ونصب فى الكيك , وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبها تبرد خالص ونقطعها على 3 طبقات

لعمل كريمه المكس\\\\\
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض لحد ما يزيد حجمه
- فى بوله نخلط كريم باستيرى وعصير فراوله ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيفه على الكريمه شانتيه ونخفقهم مع بعض ونضعها فى كيس حلوانى

لعمل بسكويت الليدى فينجر\\\\\
- فى لميكسر نخفق ابيض بيض وملح وخل ونضيف السككر حبه حبه حتى الحصول على مارينج
- فى الميكسر نخفق اصفر بيض وفانيليا وسكرونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونضيف عليهم الخليط السابق  ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق ونشا وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض من تحت لفوق حتى تجانس الخليط ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونرص فى البسكويت, وندخل الصاج الفرن على 100 درجه لمدة 15 دقيقه ونسيبه يبرد خالص

لعمل كيكه الشارلوت\\\\\\
- نجيب اول طبقه من اليك وندهنها عصير فراوله ونضع عليها طبقه من الكريمه شانتيه ونرص عليها مكعبات فراوله ثم نضع طبقه من الكيك وندهنها عصير فراوله ونضع عليها طبقه من الكريمه شانتيه ونرص عليها مكعبات فراوله ثم نضع طبقه من الكيك ونزينها من الحروف ومن فروق بالكريمه شانيه وندخلها الثلاجه تاخد تجميد, ونرص على الحروف بسكويت الليدى فينجر ونرص عليها انصف فراوله وعنب اسمر ونلمعها بجيلى تلميه ساخن
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه 
وصفه كيكه شالورت الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه كيكه شالورت الفراوله للشيف حسن,مقاديروصفه كيكه شالورت الفراوله للشيف حسن , وصفه كيكه شالورت الفراوله للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كيكه شالورت الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه كيكه شالورت الفراوله
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه كيكه شالورت الفراوله بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر يناير,
حلقه اليوم 14\01\2018, حلقه يوم الاحد 14 يناير للشيف حسن,حلقه 14 يناير للشيف حسن, حلقه الاحد 14-01-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 14\01\2018 قناه mbc مصر,



Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق