اعلان

الجمعة، 12 يناير 2018

وصفه الزبده الفلاحى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه الزبده الفلاحى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\01\2018_حلقه يوم الخميس 11 يناير2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه الزبده الفلاحى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(الزبده)
(طريقه1)
5 كيلو لبن كامل الدسم
(طريقه 2)
لتر لبن 8 بونت
زجاجه بلاستيك 
الومنيوم فويل
( طريقه 3)
لتر لبن
(الزبادى)
2 لتر لبن
100 جم خميرة زبادى
(جبنه قريش)
2 لتر لبن
رشه ملح
(السمن)
1 كيلو زبده
10 جم ملح خشن



&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل الزبدة بالطريقه 1\\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن ولمه يبرد خالص ونضعه فى الثلاجه وتانى يوم نشيل من عليه القشطه ونخزينها لحد ما تخزين كميه كبيرة من القشطه



لعمل الزبدة بالطريقه 2 \\\\
- نجيب زجاجه بلاسيتك ونضع فيها اللبن ونلفها فى ورق قويل ونضعها فى مكان ضلمه لمدة( لازم نصب اللبن فى تلتين الزجاجه بس) ونرج الزجاجه كويس اوى ونضعها فى بوله ونشيل من عليه القشطه ونخزينها لحد ما تخزين كميه كبيرة من القشطه

لعمل الزبادى  بطريقه 3\\\\
- نجيب لبن ونصبه فى اناء استانلس او بيركس وندخله الثلاجه لمدة 3 ايام نشيل من عليه القشطه ونخزينها لحد ما تخزين كميه كبيرة من القشطه

لعمل الزبده\\\\
- فى الميكسر نضع الزبدة ونخفقها كويس اوى لحد ما تعمل كوره ونصفى الماء منها خالص ونعملها على شكل كوره ونضعها فى ماء مثلج ونضغط عليها علشان تصفى اى سوائل منها
- او فى بوله نخفقها بايدينا بس على اتجاه واحد ونخفقها كويس اوى لحد ما تعمل كوره ونصفى الماء منها خالص ونعملها على شكل كوره ونضعها فى ماء مثلج ونضغط عليها علشان تصفى اى سوائل منها

لعمل السمن\\\\
- فى اناء على النار نسيح الزبدة ولمه تسيح نضيف عليها ملح ونقلبهم مع بعض ونسيبها تغلى لحد ما تكون لونها ذهبى فاتح ونسيبها تبرد خالص ونضعها فى برطمان - لازم نقلبها كتير وكمان لازم نسيحها عل نارهاديه)

لعمل الزبادى \\\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن ونسيبه يكون دفائ ونضع فى كوب زبادى ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
-وفى كاسات التقديم نصب الزبادى وفى صينيه نرص فيها كاسات الزبادى وفى صينيه اخرى فيها ماء دافئ
- وفى فرن سابق التسخين نضع الزبادى ولمه يجمد شويه نضعه فى الثلاجه حتى التقديم

لعمل الجبنه القريش\\\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن ونسيبه يبرد خالص( هنلقى فصل عمل زى كتله من الجبنه )
ونصبها فى شاشه او حصيره الجبنه ونسيبها تصفى الماء منها خالص
-وبعد ثالث ايام نرش ملح على الجبنه ونقطعها ونحفظها فى الشرش المتبقى من الجبنه
-وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه وصفه الزبده الفلاحى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الزبده الفلاحى للشيف حسن,مقاديروصفه الزبده الفلاحى للشيف حسن , وصفه الزبده الفلاحى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الزبده الفلاحى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل 
وصفه الزبده الفلاحى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الزبده الفلاحى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر يناير,
حلقه اليوم 11\01\2018, حلقه يوم الخميس 11 يناير للشيف حسن,حلقه 11 يناير للشيف حسن, حلقه الخميس 11-01-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\01\2018 قناه mbc مصر,



0 التعليقات:

إرسال تعليق