وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 07\01\2018_حلقه يوم الاربعاء 07 فبراير2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه شركسيه الفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2 لتر ماء مغلى
بصله مكعبات
بصله مكعبات
جزر مكعبات
كرات مكعبات
كرافس مكعبات
2 ورق لورا
2 حبهان
2 فلفل حصى
كرات مكعبات
كرافس مكعبات
2 ورق لورا
2 حبهان
2 فلفل حصى
10 جم ملح
فرخه
(الارز)
50 جم سمن
500 جم ارز
ملح- فلفل
750 مل ماء مغلى
50 جم كريمه طبخ
فرخه
(الارز)
50 جم سمن
500 جم ارز
ملح- فلفل
750 مل ماء مغلى
50 جم كريمه طبخ
(الصوص)
50 جم سمن
150 جم بصل مكعبات
لتر شوربه
250 مل لبن
250 مل كريمه طبخ
200 جم توست طرى قطع من غير حروف
300 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم فراخ مسوى قطع
(البصل)
25 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
25 جم دقيق
زيت
50 جم سمن
150 جم بصل مكعبات
لتر شوربه
250 مل لبن
250 مل كريمه طبخ
200 جم توست طرى قطع من غير حروف
300 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم فراخ مسوى قطع
(البصل)
25 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
25 جم دقيق
زيت
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
فى اناء على النار فى مغلى مغلى ونضيف بصل وجزروكرات وكرفس وحبهان وورق لورا وملح ونقلبهم مع بعض ونضيف الفرخه تتسلق ونقطعها
لعمل الارز\\\\\\
فى اناء على النار نشوح ارز فى سمن ونصيف مكعب مرق وملح وفلفل ونضيف ماء مغلى وتاخد غلاوة ونضيف كريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
فى اناء على النار نشوح ارز فى سمن ونصيف مكعب مرق وملح وفلفل ونضيف ماء مغلى وتاخد غلاوة ونضيف كريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
الصوص\\\\
- بوله ننقع قطع التوست فى لبن ونسيبه يكون طرى اوى
- فى بوله فيها شوربه بتغلى نضيف لبن وكريمه طبخ ونقلبهم مع بعض ونسيبها تغلى شويه
-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نتبلها ملح وفلفل ونضيفها على خليط اللبن ونقلبهم مع بعض ونضيف قطع الفراخ المسوى ونضيف التوست ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف رشه من البصل المحمر ولمه تستوى نضربها بالهندبليندر تاخد غلاوتين نرفعها من على النار
- البصل\\\
- فى بوله نخلط مكعبات بصل فى دقيق ونحمرها فى زيت تاخد لون ذهبى فاتح ونصفي
-ونجيب بيركس ونغرف فى الارزونضيف الفراخ القطع ونضيف عليها الصوص وفى بوله نصب فيها باقى الصوص ونرش عليه بصل محمر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- البصل\\\
- فى بوله نخلط مكعبات بصل فى دقيق ونحمرها فى زيت تاخد لون ذهبى فاتح ونصفي
-ونجيب بيركس ونغرف فى الارزونضيف الفراخ القطع ونضيف عليها الصوص وفى بوله نصب فيها باقى الصوص ونرش عليه بصل محمر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه شركسيه الفراخ للشيف حسن,مقاديروصفه شركسيه الفراخ للشيف حسن , وصفه شركسيه الفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه شركسيه الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرفبراير,
حلقه اليوم 07\02\2018, حلقه يوم الاربعاء 07 فبراير للشيف حسن,حلقه 07 فبراير للشيف حسن, حلقه الاربعاء 07-02-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 07\02\2018 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق