وصفه البسبوسه بانواعها بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 09\08\2018_حلقه يوم الخميس 09 يوليو اغسطس 2018)
اسم الوصفه\\\\ وصفه البسبوسه بانواعها(الشربات)
250 جم سكر
250 مل ماء
عصير ليمونه
(بسبوسه ساده)
625 جم دقيق سميد
25 جم جوزهند ناعم
5 جم بيكينج بودر
175جم سكر
175 جم سمن دافئ
175 مل لبن دافئ
125 مل شربات ثقيل
شربات خفيف سخن
(بسبوسه بالقشطه)600 جم دقيق سميد
25 جم كاكاو
25 جم جوزهند ناعم
5 جم بيكينج بودر
175جم سكر
175 جم سمن دافئ
175 مل لبن دافئ
125 مل شربات ثقيل
شربات خفيف سخن
(القشطه)
250 جم كريمه طبخ
50 جم سكر
5 جم فانيليا
15 جم نشا
50 مل ماء مثلج
(بسبوسه شيكولاته)600 جم دقيق سميد
25 جم كاكاو
25 جم جوزهند ناعم
5 جم بيكينج بودر
175جم سكر
175 جم سمن دافئ
175 مل لبن دافئ
125 مل شربات ثقيل
100 جم شيكولاته حبوب
2\1 لتر شربات خفيف ساخن
250 جم شيكولاته سايحه بارده
(بسبوسه مانجو)
625 جم دقيق سميد
25 جم جوزهند ناعم
5 جم بيكينج بودر
175جم سكر
175 جم سمن دافئ
175 مل عصير مانجو دافئ
125 مل شربات ثقيل
شربات خفيف ساخن
(المانجو)100 جم كريم باستيرى
200 مل عصير مانجو
شرائح مانجو
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار يغلى لمدة12 دقيقه ونضيف عير ليمون ولمه يغلى ويعمل شربات خفيف ونرفعها من على النار
لعمل بسبوسه ساده\\\\\
- فى بوله ندوب سمن ولبن وسكر وعسل تقيل ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى بوله نخلط دقيق سميد وجوز هند وبيكينج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط الاول ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
-ونجيب صينيه وندهنها طحينه وسمن ونصب فيها البسبوسه وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات خفيف ساخن
لعمل بسبوسه بالقشطه\\\\
- فى بوله ندوب سمن ولبن وسكر وعسل تقيل ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى بوله نخلط دقيق سميد وجوز هند وبيكينج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط الاول ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
-ونجيب صينيه وندهنها طحينه وسمن ونصب فيها البسبوسه وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات خفيف ساخن
- لعمل القشطه فى اناء على النار نسخن كريمه طبخ وسكر وفانتيليا ونقلبهم مع بعض وفى بوله ندوب نشا فى ماء مثلج ونصبها على كريمه الطبخ وهى بتغلى ونقلبهم مع بعض لحد ما تتقل ونصبها فى صينيه ونسيبها تبرد ونضعها على البسبوسه
لعمل بسبوسه الشيكولاته\\\\\
- فى بوله ندوب سمن ولبن وسكر وعسل تقيل ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى بوله نخلط دقيق سميد وجوزهند وبيكينج بودر وكاكاو ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط الاول ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
-ونجيب صينيه وندهنها طحينه وسمن ونصب فيها البسبوسه ونرش عليها شيكولاته حبوب وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات خفيف ساخن ولمه تبرد نضع عليها شيكولاته سايحه بارده
- لعمل بسبوسه المانجو\\\\
- فى بوله ندوب سمن وعصير مانجو وسكر وعسل تقيل ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى بوله نخلط دقيق سميد وجوز هند وبيكينج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط الاول ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
-ونجيب صينيه وندهنها طحينه وسمن ونصب فيها البسبوسه وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات خفيف ساخن
- فى بوله نخلط كريم باستيرى فى عصير مانجو ونقلبهم مع بعض ونضعها على البسبوسه ونرص عليها شرائح مانجو
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه البسبوسه بانواعها بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه البسبوسه بانواعها للشيف حسن,مقادير وصفه البسبوسه بانواعها للشيف حسن , وصفه البسبوسه بانواعها للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه البسبوسه بانواعها بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البسبوسه بانواعها
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه البسبوسه بانواعها بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراغسطس,حلقه اليوم 09\08\2018, حلقه يوم الخميس 09 اغسطس للشيف حسن,حلقه 09 اغسطس للشيف حسن, حلقه الخميس 09-08-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 09\08\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق