وصفه ليمون شيكولاته باى تارت بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\11\2018_حلقه يوم الاحد11 نوفمبر2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه ليمون شيكولاته باى تارت
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
250 جم زبدة(كوب وربع )
150 جم سكر بودر(كوب الاربع )
بيضه
عصير ليمونه
باكو فانيليا
350 جم دقيق (كوب ونصف )
رشه ملح
بشر ليمونه
(الصوص)
200 مل عصير ليمون (كوب)
بشر ليمونه
200 جم سكر (كوب)
200 جم شيكولاته ساده(كوب)
100 جم زبدة (نصف كوب )
2 بيض
2 اصفر بيض
رشه ملح
باكو فانيليا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الصوص\\\
- فى اناء على النار ندوب سكر فى عصير ليمون وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض ولمه يغلى نضيف شيكولاته ونضيف زبدة ونقلبهم مع بعض لحد ما الشيكولاته تسيح خالص,وفى بوله نخلط بيض واصفر بيض وملح وفانيليا وكبشه من خليط الليمون ونخفقهم مع بعض, ونضيفه على الخليط الاول ونخفقهم مع بعض لحد ما يغلى ونصبه على التارت
لعمل التارت\\\\
- فى الميكسر نخفق زبدة وسكر وبيض وفانيليا وعصيرليمونه ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبشر ليمونه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه, ونجيب صينيه التارت ونضع فيها عجينه التارت ونعملها حرف( ونضع فيها ورقه فويل فيها اى نوع بقوليات), وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 10 دقائق , ونصب فى الصوص وندخله الفرن على 150 درجه لمدة 35 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه ليمون شيكولاته باى تارت بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه ليمون شيكولاته باى تارت للشيف حسن,مقادير وصفه للشيف حسن , وصفه ليمون شيكولاته باى تارتللشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه ليمون شيكولاته باى تارت بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه ليمون شيكولاته باى تارت
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه ليمون شيكولاته باى تارت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,حلقه اليوم 11\11\2018, حلقه يوم الاحد 11 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 11 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الاحد 11-11-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\11\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق