وصفه كيك البرقوق بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 01\12\2018_حلقه يوم السبت01 ديسمبر2018)
250 جم برقوق جامد مخلى او قراصيا (ربع كيلو)
طريقه وصفه كيك البرقوق بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه كيك البرقوق للشيف حسن,مقادير وصفه كيك البرقوق للشيف حسن , وصفه كيك البرقوق للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كيك البرقوق بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه كيك البرقوق
اسم الوصفه\\\\\كيك البرقوق
&&مقاديرومكونات الوصفه&&250 جم برقوق جامد مخلى او قراصيا (ربع كيلو)
100 جم سكر(نصف كوب)
25 ملعقه ماء(ملعقه)
200 جم سكر(كوب)
25 جم عسل اسود(ملعقه كبيرة)
200 جم زبدة(كوب)
2 بيض
باكو فانيليا
200 جم دقيق(كوب)
رشه ملح
10 جم بيكينج بودر(نصف ملعقه كبيرة)
(الصوص)
200 جم سكر(كوب)
25 جم عسل اسود(ملعقه كبيرة )
50 مل كريمه طبخ(2 ملعقه كبيرة)
50 جم زبدة(2 ملعقه كبيرة)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل خليط البرقوق\\\
- فى اناء على النار نضع برقوق وماء وسكرونقلبهم مع بعض ونسيبهم يغلوا مع بعض ولمه يبرد نضربه فى الخلاط
الصوص\\\
- فى اناء على النار نضع عسل وسكرونقلبهم مع بعض ونسيبها تعمل كراميل ونرفعه من على النار ونضيف كريمه طبخ وزبدة ونقلبهم مع بعض
لعمل الكيك\\\\
-فى الميكسر نخفق زبدة وسكر وعسل ونخفقهم مع بعض ونضيف بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف خليط البرقوق ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الخليط وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تخرج من الفرن نخرمها بالخله ونصب عليها الصوص
- وتقدم وبالف هنا وشفا
25 ملعقه ماء(ملعقه)
200 جم سكر(كوب)
25 جم عسل اسود(ملعقه كبيرة)
200 جم زبدة(كوب)
2 بيض
باكو فانيليا
200 جم دقيق(كوب)
رشه ملح
10 جم بيكينج بودر(نصف ملعقه كبيرة)
(الصوص)
200 جم سكر(كوب)
25 جم عسل اسود(ملعقه كبيرة )
50 مل كريمه طبخ(2 ملعقه كبيرة)
50 جم زبدة(2 ملعقه كبيرة)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل خليط البرقوق\\\
- فى اناء على النار نضع برقوق وماء وسكرونقلبهم مع بعض ونسيبهم يغلوا مع بعض ولمه يبرد نضربه فى الخلاط
الصوص\\\
- فى اناء على النار نضع عسل وسكرونقلبهم مع بعض ونسيبها تعمل كراميل ونرفعه من على النار ونضيف كريمه طبخ وزبدة ونقلبهم مع بعض
لعمل الكيك\\\\
-فى الميكسر نخفق زبدة وسكر وعسل ونخفقهم مع بعض ونضيف بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف خليط البرقوق ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الخليط وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تخرج من الفرن نخرمها بالخله ونصب عليها الصوص
- وتقدم وبالف هنا وشفا
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه كيك البرقوق بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر ديسمبر,حلقه اليوم 01\12\2018, حلقه يوم
السبت 01 ديسمبر للشيف حسن,حلقه01 ديسمبر للشيف حسن, حلقه الجمعه 01-12-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 01\12\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق