طريقه عمل صينيه الجلاش باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
لفه جلاش
كوب سمن(200 جم)
(الحشو)
2 ونصف ملعقه سمن(60 جم)
2 بصل مكعبات
2 جزر مكعبات
كوب لحمه مفرومه(200 جم)
ملعقه صلصه(25 جم)
1 طماطم مبشورة
ربع كوب شوربه او ماء مغلى(50 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
مكعب مرق
ربع كوب زيتون شرائح(50 جم)
ربع كوب جبنه موتزرايلا(50 جم)
(الصوص)
2 بيضه
ملح \ فلفل \جوزة الطيب
نصف كوب لبن(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف جزر ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ومكعب مرق وشوربه وصلصه وطماطم مبشورة ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها نصف كميه الجلاش( ولازم تدهن كل ورقه سمن) ونضيف الحشو وزيتون وجبنه موتزرايلا ونرص باقى كميه الجلاش( ولازم تدهن كل ورقه سمن) ونقطعها
- وندخل الصينيه الفرن على 200 لمدة 10 دقائق, وفى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونخفقهم مع بعض ونصبها على الجلاش وندخلها الفرن تانى لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها نصف كميه الجلاش( ولازم تدهن كل ورقه سمن) ونضيف الحشو وزيتون وجبنه موتزرايلا ونرص باقى كميه الجلاش( ولازم تدهن كل ورقه سمن) ونقطعها
- وندخل الصينيه الفرن على 200 لمدة 10 دقائق, وفى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونخفقهم مع بعض ونصبها على الجلاش وندخلها الفرن تانى لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صينيه الجلاش باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صينيه الجلاش باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديرصينيه الجلاش باللحمه المفرومه للشيف حسن .طريقه صينيه الجلاش باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه مولتن كيك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صينيه الجلاش باللحمه المفرومه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صينيه الجلاش باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق