طريقه عمل بقسماط الشوفان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
كوب وربع دقيق اسمر(250 جم)
كوب وربع شوفان ناعم(250 جم)
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
ربع ملعقه محسن خبز او خل(5 جم)
ملعقه سكر بنى(25 جم)
نصف ملعقه ملح(2 جم)كوب وربع شوفان ناعم(250 جم)
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
ربع ملعقه محسن خبز او خل(5 جم)
ملعقه سكر بنى(25 جم)
نصف كوب زيت(100 جم)
كوب ونصف ماء دافئ(250 جم)
(سائل التلميع)
ملعقه قهوه سريعه الزوبان(25 جم)
نصف كوب ماء دافئ(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار ندافى الماء مع الزيت
-فى الميكسر نضيف دقيق اسمروشوفان وملح وخميرة ومحسن خبزوسكربنى ونخفقهم مع بعض كويس
- ونضيف الماء والزيت حبه حبه ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونخدمها بالايد ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونجيب بوله ونرش فيها دقيق ونضع فى العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح ساعه
-وبعد ما ترتاح نعملها بلوك ونقطعها اصابع ونلف الاصابع رول رفيعه وطويله
-فى بوله نضيف بيض وملح وفانيليا ولبن ونخفقهم مع بعض
-نجيب صاج وندهنه زيت ونمسحوا بمناديل مطبخ
- ونرص الاصابع فى الصاج ونشيل الحروف الزيادة( فى بوله ندوب قهوه فى ماء دافئ ونقلبهم مع بعض) ونلمعوا بسائل التلميع ونرش عليه زعتر وروزمارى وكمون حصى او ملح خشن وشوفان ونسيبها فى مكان دافى يخمر ساعه على الاقل
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بقسماط الشوفان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بقسماط الشوفان للشيف حسن,مقاديربقسماط الشوفان للشيف حسن .طريقه بقسماط الشوفان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بقسماط الشوفان, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بقسماط الشوفان
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بقسماط الشوفان بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق