طريقه عمل باتون ساليه بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب دقيق(200 جم)
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
ربع ملعقه ملح(2 جم)
2 ونصف ملعقه معجون سبانخ(60 جم)
2 ونصف ملعقه كمون حصى(60 جم)
نصف كوب زيت(100 جم)
كوب الاربع ماء دافئ(175 جم)
(سائل التلميع)
بيضه
ربع ملعقه فانيليا(2 جم)
ربع ملعقه سكر(2 جم)
نصف كوب لبن(100 جم)
كمون حصى لتزين
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف دقيق وملح وخميرة ومعجون سبانخ ونخفقهم مع بعض كويس
- ونضيف الماء والزيت حبه حبه ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونخدمها بالايد ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونجيب بوله ونرش فيها دقيق ونضع فى العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح ساعه
-وبعد ما ترتاح نعملها بلوك ونقطعها اصابع ونلف الاصابع رول رفيعه وطويله
-فى بوله نضيف بيض وملح وفانيليا ولبن ونخفقهم مع بعض
-نجيب صاج وندهنه زيت ونمسحوا بمناديل مطبخ
- ونرص الاصابع فى الصاج ونشيل الحروف الزيادة ونلمعوا بسائل التلميع ونرش عليه سمسم وحبه البركه ونسيبها فى مكان دافى يخمر ساعه على الاقل
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل باتون ساليه بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باتون ساليه بالسبانخ للشيف حسن,مقاديرباتون ساليه بالسبانخ للشيف حسن .طريقه باتون ساليه بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه باتون ساليه بالسبانخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل باتون ساليه بالسبانخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باتون ساليه بالسبانخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق