طريقه عمل شيش طاووق جمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
كيلو جمبرى وسط
طماطم شيرى
مكعب بصل
فلفل رومى مكعبات الوان
(التتبيله)
ملعقه مسطرده(25 جم)
ملعقه كاتشب(25 جم)
ملعقه خل(25 جم)
ملعقه عصير ليمون(25 جم)
2 ملعقه زيت(50 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه كمون(10 جم)
(الصوص التقديم)
2 ونصف ملعقه زيت سمسم(60 جم)
ملعقه خل(25 جم)
ملعقه كاتشب(25 جم)
ملعقه صلصه حاره(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
ملعقه زنجبيل فريش(25 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط مسطرده وكاتشب وخل وعصير ليمون وزيت وملح وكمون وشطه وفلفل ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الجمبرى- ونجيب عيدان الشيش ونضع طماطم شيرى ثم بصل ثم فلفل الوان ثم جمبرى ثم طماطم شيرى ثم بصل ثم فلفل الوان ثم جمبرى هكذا لحد ما نخلص كميه الجمبرى
- وعلى شوايه ساخنه نرص الجمبرى على كل وجه 3 دقائق
- فى بوله نخلط زيت سمسم وخل وكاتشب و صلصه حاره وسكر وزنجبيل ونقلبهم مع بعض وتقدم مع شيش الجمبرى
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- فى بوله نخلط مسطرده وكاتشب وخل وعصير ليمون وزيت وملح وكمون وشطه وفلفل ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الجمبرى- ونجيب عيدان الشيش ونضع طماطم شيرى ثم بصل ثم فلفل الوان ثم جمبرى ثم طماطم شيرى ثم بصل ثم فلفل الوان ثم جمبرى هكذا لحد ما نخلص كميه الجمبرى
- وعلى شوايه ساخنه نرص الجمبرى على كل وجه 3 دقائق
- فى بوله نخلط زيت سمسم وخل وكاتشب و صلصه حاره وسكر وزنجبيل ونقلبهم مع بعض وتقدم مع شيش الجمبرى
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل شيش طاووق جمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شيش طاووق جمبرى للشيف حسن,مقاديرشيش طاووق جمبرى للشيف حسن .طريقه شيش طاووق جمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه شيش طاووق جمبرى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل شيش طاووق جمبرى
0 التعليقات:
إرسال تعليق