اعلان

السبت، 28 ديسمبر 2019

طريقه عمل الفطيرالمشلتت بالطاسه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة


طريقه عمل الفطيرالمشلتت بالطاسه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


(العجينه)
كيلو دقيق (5 كوب )
ملعقه سكر(25 جم)
نصف ملعقه خميرة فوريه(10 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
3 ونصف كوب دقيق(600 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
( المادة الدهنيه)
نصف كوب زيت(100 جم)
نصف كوب سمن بلدى(100 جم)
نصف كوب قشطه بلدى(100 جم)



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى الميكسر نخلط دقيق وخميرة وبيكينج بودروسكرونضيف ماء حبه حبه حتى تجانس الخليط ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه ملساء ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونعملها كره, ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها تخمر لمدة نصف ساعه, ونلفها رول ونقعطها كرات ( لازم كل فطيرة تكون 11 طبقات من العجين,( ولازم اول طبقه تكون كبيرة) ونجيب صاج وندهنه سمن وزيت ونرص فى كرات العجينه وندهنهم زيت وسمن ونغطى ونسيبه يرتاح لمدة 15 دقيقه
على الرخامه ندهنها سمن وزيت وقشطه ونفرد اول طبقه من العجينه وندهنها سمن وزيت و ونفرد باقى ال 10 طبقات من العجين ونرصهم على بعض ونسيبهم يرتاحوا لمدة 10 دقائق , ونجيب الطبقه الكبيرة ونفردها بسمك رفيع بالنشابه ونضع عليها ال10 الطبقات ونفردههم بايد ونقفل عليهم الطبقه الكبيرة ونقفلها كويس ونضعها فى صاج مدهون سمن وزيت ترتاح لمدة 10 دقائق ونفردها فى الصاج او فى صينيه
- فى طاسه على النار ندهنها سمن وزيت نسوى الفطيرة ياخد لون بس على كل وجه( لازم نخرمها بشوكه وهى فى الطاسه) ولمه تخرج من النارندهنها شربات ثقيل بارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا


طريقه عمل الفطيرالمشلتت بالطاسه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالمشلتت بالطاسه للشيف حسن,مقاديرالفطيرالمشلتت بالطاسه للشيف حسن .طريقه الفطيرالمشلتت بالطاسه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الفطيرالمشلتت بالطاسه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفطيرالمشلتت بالطاسه

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالمشلتت بالطاسه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه







0 التعليقات:

إرسال تعليق