طريقه عمل كوكيزالمرمريه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
كوب زبدة(200 جم)
كوب سكر بنى(200 جم)
2 بيضه مخفوقه
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
كوب الاربع لبن دافئ(150 جم)
ملعقه مرمريه(25 جم)
2 كوب دقيق(400 جم)
نصف كوب بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه زنجبيل بودر(10 جم)
ربع كوب فواكه مسكره(50 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى كوب ندوب مرمريه فى لبن دافئ ونسيبها نصف ساعه
- وفى بوله نخلط دقيق وبيكنج بودروزنجبيل وفواكه مسكرة ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط الزبدة
والسكرونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط , فى بوله نضع العجينه ونعملها على شكل بلوك ونغطيها وندخلها فى الثلاجه لمدة ساعه
-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك نصف سم ونقطعها بقطاعه مدورة او نجمه او مربعات اواشكال الكريسماس
- ونجيب صاج ونرص فى البسكويت,وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبه يبرد خالص ونرش عليه سكر بودر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك نصف سم ونقطعها بقطاعه مدورة او نجمه او مربعات اواشكال الكريسماس
- ونجيب صاج ونرص فى البسكويت,وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبه يبرد خالص ونرش عليه سكر بودر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كوكيزالمرمريه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق