طريقه عمل مكرونه بشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
لترماء مغلى
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه زيت(10 جم)
2 كيس مكرونه قلم
(الحشو)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
3 بصل مكعبات
2 فص ثوم مفروم
كيلو سبانخ مهروس
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
جوزة الطيب
نصف كوب زيتون مخلل(100 جم)
(الصوص)
3 ملعقه سمن(60 جم)
3 ملعقه دقيق(60 جم)
مكعب مرق خضار
5 كوب ماء مغلى وكريمر( لتر)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\\ - فى اناء على النار نشوح بصل وثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف سبانخ وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونضيف زيتون ونقلبهم مع بعض
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وزيت نضع المكرونه تتسلق لمدة 8 دقائق ونصفيها ونضعها فى بوله ونضيف عليها كبشه بشاميل ونقلبهم مع بعض
- ونجيب بيركس ونضع فى كبشه من البشاميل ونضع نصف كميه المكرونه ونضع كبشه من البشاميل ونضع حشو السبانخ وكبشه من البشاميل ونضيف باقى كميه المكرونه ونضع باقى البشاميل
وندخل البيركس الفرن عبى 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل مكرونه بشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه بشاميل للشيف حسن,مقاديرمكرونه بشاميل للشيف حسن .طريقه مكرونه بشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه مولتن كيك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مكرونه بشاميل
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه بشاميل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق