اعلان

الأربعاء، 8 يناير 2020

طريقه عمل المارون جلاسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة






طريقه عمل المارون جلاسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&

(المرحله1 السلق)
10 كوب ماء مغلى
كيلو ابو فروة طازج
غليان ساعه
وتقشر القشره الخارجيه
(المرحله2 السلق)
10 كوب ماء مغلى
كيلو ابو فروة طازج
غليان ساعه
(التسويه 4 مراحل)
(المرحله 1 السيرب)
5 كوب ماء مغلى
2 ونصف كوب سكر
ملعقه عصير ليمون
(المرحله 2 السيرب)
5 كوب ماء مغلى
2 ونصف كوب سكر
ملعقه عصير ليمون
غليان ساعه ويترك فى السيرب ليله كامله ونصفى
(المرحله 3 السيرب)
5 كوب ماء مغلى
2 ونصف كوب سكر
ملعقه عصير ليمون
نصف ملعقه بيكربونات الصوديوم
(المرحله 4 السيرب)
5 كوب ماء مغلى
2 ونصف كوب سكر
ملعقه عصير ليمون
نصف ملعقه بيكربونات الصوديوم
(المرحله 5)
يوضع على شبكه سلك ويترك لمدة ليله ينشف ويصفى
(الجلاسيه)
كوب سكر بودر اوايسنج شوجر
كوب عسل المارون
شبكه سلك


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


(المرحله1 السلق)
-فى اناء على النار فى ماء مغلى وسكر وبعد الغليان عصير ليمون نسلق ابو فروة لمدة 25 دقيقه ونصفى ونفتحه من الجانب نشيل القشره الخارجيه ونسيبه فى السيرب لمدة ليله ونصفى
(المرحله2 السلق)
-فى اناء على النار فى ماء مغلى وسكر وبعد الغليان عصير ليمون نسلق ابو فروة لمدة 25 دقيقه ونصفى ونفتحه من الجانب نشيل القشره الداخليه ونسيبه فى السيرب لمدة ليله ونصفى
(المرحله 3 السيرب)
-للعمل الشربات الاول فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء ولمه يغلى نضيف عصير ليمون وبيكربونات الصوديوم ونضع ابو فروه ونسيبها يستوى لمدة ساعه ونسيبه فى الشربات يوم كامل نصفى فى مصفاه
(المرحله 4 السيرب)
-للعمل الشربات الاول فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء ولمه يغلى نضيف عصير ليمون وبيكربونات الصوديوم ونضع ابو فروه ونسيبها يستوى لمدة ساعه ونسيبه فى الشربات يوم كامل نصفى فى مصفاه 
- ممكن نرص فى برطمان ونصب عليه شرباته ونحتفظ بى فى المطبخ كمبوت المارون او تعمله معجون مارون ونحتفظ بى فى المطبخ
(المرحله 5)
يوضع على شبكه سلك ويترك لمدة ليله ينشف ويصفى
(الجلاسيه)
- فى بوله نخلط ايسنج او سكر بودر منخول ونضيف عليه شربات الماروزن ونضيف الشربات حبه حبه لحد ما يكون شبه سائل ونرصه على شبك سلك يصفى الزائد منوا
- ممكن نزينه بشيكولاته سايحه باردة او سكر بودرة او ايسينج ونضعه على مصفاه لمدة 48 ساعه( ونرصه فى برطمان لحين الاستخدام فى المطبخ)
-ويقدم وبالف هنا وشفا

طريقه عمل المارون جلاسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه المارون جلاسيه للشيف حسن,مقاديرالمارون جلاسيه للشيف حسن .طريقه المارون جلاسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه المارون جلاسيه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل المارون جلاسيه

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه المارون جلاسيه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه



0 التعليقات:

إرسال تعليق