طريقه عمل كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه خميرة فوريه(25 جم)
ربع ملعقه محسن خبز(2 جم)
كوب زبدة مكعبات(200 جم)
4 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
بشر برتقاله
كوب ماء(200 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف كوب جبنه كريمى(100 جم)
2 ونصف كوب لوز شرائح (مقشر)(500 جم)
سكر بودرة
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
-فى الميكسر نضف الدقيق وخميرة وملح ومحسن ونخفقهم مع بعض
-ونضيف البيض والزبدة ونخفقهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط ويكون خليط رملى
- ونضيف بشر برتقال وسكر وجبنه كريمى ونضيف لوز شرائح وماء دافئ ونخفقهم كلهم مع بعض كويس
-وفى قالب او علبه سمن ونفرش فيها ورقه زبدة مدهون زبدة نصب الفطيرة ونرش على الوش لوز (ونسيبها تخمر لمدة ساعه فى مكان دافئ)
-وندخل القالب فى الفرن على 180 درجه لمدة 40 دقيقه ولمه تخرج نرش على الوش سكربودرة
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) للشيف حسن,مقاديركيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) للشيف حسن .طريقه كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني), طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني)
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الكريسماس الإيطالي (بانيتوني) بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق