طريقه عمل سمكه حاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
سمكه هامور
(التتبيله)
بشر ليمون
زنجبيل مبشور
2 ونصف ملعقه زيت زيتون(60 جم)
ملح وكمون وفلفل وورق لورا
5 شرائح ليمون
(الصوص)
4 ملعقه زيت(100 مل)
10 فص ثوم قطع
3 بصل مكعبات
2 فلفل رومى احمر واخضر مكعبات
نصف كوب عين جمل قطع(100 جم)
ملعقه صلصه(25 جم)
ملعقه هريسه حاره(25 جم)
2 ونصف ملعقه عصير ليمون(60 جم)
ملح وفلفل وزعتروروزمارى وكسبرة ناشفه وكمون وفلفل حار
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب السمكه ونفتحه من البطن ونعمل فيها فتحت من الجانب
- فى بوله نخلط زنجبيل وبشر ليمون وزيت وملح وكمون وفلفل وورق لورا ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم السمكه وفى الفتحات نضع شرائح ليمون
- ونجيب صاج ونرص فى شرائح ليمون وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه
- فى بوله نخلط زنجبيل وبشر ليمون وزيت وملح وكمون وفلفل وورق لورا ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم السمكه وفى الفتحات نضع شرائح ليمون
- ونجيب صاج ونرص فى شرائح ليمون وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه
- فى اناء على النار نشوح بصل وثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف فلفل احمر واخضر وعين جمل وهريسه حارة وصلصه وعصير ليمون وملح وفلفل وزعتروروزمارى وكسبرة ناشفه وكمون وفلفل حار ونقلبهم مع بعض تاخد غلاوتين ونصبها على السمك عند التقدم
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل سمكه حاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمكه حاره للشيف حسن,مقاديرسمكه حاره للشيف حسن .طريقه سمكه حاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه سمكه حاره, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل سمكه حاره
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمكه حاره بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق