طريقه عمل البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب ماء(500 مل)
كوب زبدة(200 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
(الحشو)
كوب لبن(100 مل)
كوب كريمه طهى(100 مل)
صفاربيضه
ملعقه نشا(25 جم)
كوب سكر(200 جم)
ملعقه فانيليا(25 جم)
(الصوص)
كوب كريمه طهى(200 مل)
ملعقه عسل جلوكوز(25 جم)
كوب سكر(200 جم)
كوب شيكولاته حبوب(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نغلى لبن وسكروملح وزبدة ونقلبهم مع بعض يغلوا ونضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد الخليط ما يلم فى الملعقه ومش بيلزق فى الاناء ونسيبه يبرد
- وفى الميكسر نضع العجينه ونضيف بيض وفانيليا ونخلطهم مع بعض(لو احتاجه بيضه تانى ) لازم الخليط يكون بيمط ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه زيت ونمسحه بمناديل مطبخ ونقطع فى البروفيترول(لازم نخلى مسافه بين كل وحده وندبل ايدينا ماء او زيت ونضغط عليها من فوق)
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص
الحشو\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن وكريمه طهى, وفى بوله نخلط صفار بيضه ونشا وفانيليا وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق حبه حبه مع التقليب حتى تجانس الخليط ويتقل ونصبه فى بوله ونغطى بكيس ونسيبه يبرد ونضعه فى كيس حلوانى ونحشى بيه البروفيترول
الصوص\\\\
- فى اناء على النار ندفى كريمه طهى ونضيف عسل جلوكوز وسكروشيكولاته ونقلبهم مع بعض لحد ما الشيكولاته تسيح
- ونجيب كاس او بوله ونرص فيها البروفيترول المحشى ونصب عليه صوص الشيكولاته ونزينها بشيكولاته مبشورة وكريم شانتيه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البروفيترول للشيف حسن,مقاديرالبروفيترول للشيف حسن .طريقه البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه البروفيترول, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البروفيترول
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البروفيترول بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب ماء(500 مل)
كوب زبدة(200 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
كوب ونصف دقيق(300 جم)
6 بيضات
نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
(الحشو)
كوب لبن(100 مل)
كوب كريمه طهى(100 مل)
صفاربيضه
ملعقه نشا(25 جم)
كوب سكر(200 جم)
ملعقه فانيليا(25 جم)
(الصوص)
كوب كريمه طهى(200 مل)
ملعقه عسل جلوكوز(25 جم)
كوب سكر(200 جم)
كوب شيكولاته حبوب(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نغلى لبن وسكروملح وزبدة ونقلبهم مع بعض يغلوا ونضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد الخليط ما يلم فى الملعقه ومش بيلزق فى الاناء ونسيبه يبرد
- وفى الميكسر نضع العجينه ونضيف بيض وفانيليا ونخلطهم مع بعض(لو احتاجه بيضه تانى ) لازم الخليط يكون بيمط ونضعه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه زيت ونمسحه بمناديل مطبخ ونقطع فى البروفيترول(لازم نخلى مسافه بين كل وحده وندبل ايدينا ماء او زيت ونضغط عليها من فوق)
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص
الحشو\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن وكريمه طهى, وفى بوله نخلط صفار بيضه ونشا وفانيليا وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق حبه حبه مع التقليب حتى تجانس الخليط ويتقل ونصبه فى بوله ونغطى بكيس ونسيبه يبرد ونضعه فى كيس حلوانى ونحشى بيه البروفيترول
الصوص\\\\
- فى اناء على النار ندفى كريمه طهى ونضيف عسل جلوكوز وسكروشيكولاته ونقلبهم مع بعض لحد ما الشيكولاته تسيح
- ونجيب كاس او بوله ونرص فيها البروفيترول المحشى ونصب عليه صوص الشيكولاته ونزينها بشيكولاته مبشورة وكريم شانتيه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البروفيترول للشيف حسن,مقاديرالبروفيترول للشيف حسن .طريقه البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه البروفيترول, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البروفيترول
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البروفيترول بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق