طريقه عمل الشيش باراك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
3 كوب دقيق (600 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
كوب ونصف لبن(300 مل)
(الحشو)
ملعقه زيت(25 جم)
2 بصل مكعبات
ملعقه زيت(25 جم)
2 بصل مكعبات
2 فص ثوم مفروم
4\1 كيلو لحمه مفرومه
نصف حزمه بقدونس مفروم
4\1 كيلو لحمه مفرومه
نصف حزمه بقدونس مفروم
ملح وفلفل
(الصوص)
(الصوص)
5 كوب لبن مغلى( لتر)
كوب الاربع ارز مسلوق(175 جم)
(الطشه)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
5 فص ثوم مفروم
(الطشه)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
5 فص ثوم مفروم
ملعقه كسبرة مفرومه(25 جم)
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف دقيق وملح ولبن ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونسيبها ترتاح لمدة نصف ساعه
- وعلى الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه ونقطعها بالقطاعه على شكل دائرى
-فى اناء على النار نوشح بصل وثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبقدونس ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد خالص
- ونجيب قطع العجينه وندهن الاحراف ماء ونضع الحشو فى نصف قطع العجينه ونقفلها كويس بشوكه من الاحراف ونقفل الاحراف على بعض على شكل برنيطه
-للعمل الصوص فى اناء على النار فى لبن بيغلى ارز ونقلبهم مع بعض كويس ولمه الصوص يغلى نضيف قطع شيش باراك ونسيبها تغلى لمدة 15 دقيقه ونرفعها من على النار
-للعمل الطشه فى طاسه على النار نشوح الثوم فى زيت ونضيف عليه كسبرة مفرومه ونقلبهم مع بعض كويس ونرفعها من على النار
-فى طبق التقديم نغرف شيش باراك ونضيف عليها الطشه
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الشيش باراك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الشيش باراك للشيف حسن,مقاديرالشيش باراك للشيف حسن .طريقه الشيش باراك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الشيش باراك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الشيش باراك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الشيش باراك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق