طريقه عمل الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(عجينه الرقاق)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه زبدة (25 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
كوب ماء(200 مل)
كوب نشا(250 جم)
(رقاق شوفان)
كوب وربع دقيق(250 جم)
كوب وربع شوفان(250 جم)
ملعقه زبدة (25 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
كوب وربع ماء(250 مل)
كوب نشا(250 جم)
(رقاق بنى)2 ونصف كوب دقيق بنى(500 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الرقاق الابيض \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق ودقيق شوفان وزبدة وملح وسكر ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
لعمل الرقاق الشوفان \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وزبدة وملح وسكر ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
لعمل الرقاق البنى \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق بنى وزبدة وملح وسكرونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف للشيف حسن,مقاديرالرقاق الطرى والناشف للشيف حسن .طريقه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الرقاق الطرى والناشف, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الرقاق الطرى والناشف
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
ملعقه زبدة (25 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه سكر(10 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
كوب نشا(250 جم)
لعمل الرقاق الابيض \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق ودقيق شوفان وزبدة وملح وسكر ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
لعمل الرقاق الشوفان \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وزبدة وملح وسكر ونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
لعمل الرقاق البنى \\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق بنى وزبدة وملح وسكرونضيف ماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونقطعها كرات
- على الرخامه نرش نشا ونفرد كرات العجينه بسمك ربع سم
- فى صينيه على النار نفرد الرقاق ونسيبه يستوى على كل وجه دقيقه للطرى و2 دقيقه للناشف
ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف للشيف حسن,مقاديرالرقاق الطرى والناشف للشيف حسن .طريقه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الرقاق الطرى والناشف, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الرقاق الطرى والناشف
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق الطرى والناشف بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق