طريقه عمل شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
2 لتر ماء مغلى
بصله مكعبات
جزر مكعبات
كرات مكعبات
كرافس مكعبات
2 ورق لورا
2 حبهان
2 فلفل حصى
10 جم ملح
فرخه
(الارز)
2 ملعقه سمن(50 جم)
2 ونصف كوب ارز(500 جم)
ملح- فلفل
لتر ماء مغلى
نصف كوب كريمه طبخ(100 جم)
(الصوص)
ربع كوب سمن(50 جم)
نصف كوب بصل مكعبات(100 جم)
ملعقه ثوم قطع(25 جم)
لتر شوربه
كوب وربع لبن(250 مل)
كوب وربع كريمه طبخ(250 مل)
نصف كوب عين جمل(100 جم)
كوب وربع توست طرى قطع من غير حروف(250 جم)
كوب وربع توست طرى قطع من غير حروف(250 جم)
نصف كوب لبن للنقع التوست(100 مل)
ملح وفلفل
مكعب مرق
كوب وربع فراخ مسوى قطع(250 جم)
(البصل)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب الاربع بصل مكعبات(175 جم)
ملعقه دقيق(25 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرات وكرفس وحبهان وورق لورا وملح ونقلبهم مع بعض ونضيف الفرخه تتسلق ونقطعها
لعمل الارز\\\\\\
فى اناء على النار نشوح ارز فى سمن ونصيف مكعب مرق وملح وفلفل ونضيف ماء مغلى وتاخد غلاوة ونضيف كريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
الصوص الابيض \\\\
- بوله ننقع قطع التوست فى لبن ونسيبه يكون طرى اوى
- فى اناء فى شوربه بتغلى نضيف لبن وكريمه طبخ ونقلبهم مع بعض ونسيبها تغلى شويه
-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيفها على خليط اللبن ونقلبهم مع بعض ونضيف قطع الفراخ المسوى ونضيف التوست ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف رشه من البصل المحمر ولمه تستوى نضربها بالهندبليندر تاخد غلاوتين نرفعها من على النار
- البصل\\\
- فى بوله نخلط مكعبات بصل فى دقيق ونحمرها فى زيت تاخد لون ذهبى فاتح ونصفي
-ونجيب بيركس ونغرف فى الارزونضيف الفراخ القطع ونضيف عليها الصوص وفى بوله نصب فيها باقى الصوص ونرش عليه بصل محمر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شركسيه الفراخ للشيف حسن,مقاديرشركسيه الفراخ للشيف حسن .طريقه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه شركسيه الفراخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل شركسيه الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
مكعب مرق
كوب وربع فراخ مسوى قطع(250 جم)
(البصل)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب الاربع بصل مكعبات(175 جم)
ملعقه دقيق(25 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرات وكرفس وحبهان وورق لورا وملح ونقلبهم مع بعض ونضيف الفرخه تتسلق ونقطعها
لعمل الارز\\\\\\
فى اناء على النار نشوح ارز فى سمن ونصيف مكعب مرق وملح وفلفل ونضيف ماء مغلى وتاخد غلاوة ونضيف كريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
الصوص الابيض \\\\
- بوله ننقع قطع التوست فى لبن ونسيبه يكون طرى اوى
- فى اناء فى شوربه بتغلى نضيف لبن وكريمه طبخ ونقلبهم مع بعض ونسيبها تغلى شويه
-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيفها على خليط اللبن ونقلبهم مع بعض ونضيف قطع الفراخ المسوى ونضيف التوست ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف رشه من البصل المحمر ولمه تستوى نضربها بالهندبليندر تاخد غلاوتين نرفعها من على النار
- البصل\\\
- فى بوله نخلط مكعبات بصل فى دقيق ونحمرها فى زيت تاخد لون ذهبى فاتح ونصفي
-ونجيب بيركس ونغرف فى الارزونضيف الفراخ القطع ونضيف عليها الصوص وفى بوله نصب فيها باقى الصوص ونرش عليه بصل محمر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شركسيه الفراخ للشيف حسن,مقاديرشركسيه الفراخ للشيف حسن .طريقه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه شركسيه الفراخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل شركسيه الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شركسيه الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق