طريقه عمل الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
بطه
(التتبيله)
بطه
(التتبيله)
نصف كوب بصل مبشور(100 جم)
نصف كوب طماطم مبشورة(100 جم)
نصف كوب جزر مبشور(100 جم)
3 ملعقه ثوم مفروم(75 جم)
3 ملعقه زيت(75 جم)
ربع كوب صلصه(50 جم)
ملح وفلفل وزعتروبهارات
طريقه عمل الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكشك للشيف حسن,مقاديرالكشك للشيف حسن .طريقه الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الكشك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الكشك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكشك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
(الحشو)
كوب بصل شرائح(200 جم)
كوب بصل شرائح(200 جم)
كوب كوسه شرائح(200 جم)
كوب جزر شرائح(200 جم)
نصف كوب طماطم شرائح(100 جم)
ربع كوب صلصه(50 جم)
نصف كوب طماطم شرائح(100 جم)
ربع كوب صلصه(50 جم)
ربع كوب كرفس(50 جم)
ربع كوب بقدونس(50 جم)
ربع كوب زيت(50 جم)
ملح وفلفل وبهارات
(السلق)
10 كوب ماء مغلى(2 لتر)
1 بصل على 4
1 جزر شرائح
كرات
كرفس
حبهان
ورق لورا
ملح
فلفل
(التوبينج)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
ربع كوب زيت(50 جم)
ربع كوب صلصه(50 جم)
ربع كوب عسل ابيض(50 جم)
ملح
فلفل
زعتر
(الارز)
5 كوب ماء مغلى( لتر)
مكعب مرق
3 كوب ارز مصرى(600 جم)
ملح
فلفل
(السلق)
10 كوب ماء مغلى(2 لتر)
1 بصل على 4
1 جزر شرائح
كرات
كرفس
حبهان
ورق لورا
ملح
فلفل
(التوبينج)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
ربع كوب زيت(50 جم)
ربع كوب صلصه(50 جم)
ربع كوب عسل ابيض(50 جم)
ملح
فلفل
زعتر
(الارز)
5 كوب ماء مغلى( لتر)
مكعب مرق
3 كوب ارز مصرى(600 جم)
ملح
فلفل
نصف كوب كريمه طهى(100 جم)
(الكشك)
3 ملعقه كبيرة سمن(75 جم)
3 ملعقه كبيرة دقيق(75 جم)
2 ونصف كوب كريمه طهى(500 جم)
5 كوب شوربه( لتر)
نصف كوب ارز(100 جم)
ملح\فلفل\جوزة الطيب
مكعب مرق
(الكشك)
3 ملعقه كبيرة سمن(75 جم)
3 ملعقه كبيرة دقيق(75 جم)
2 ونصف كوب كريمه طهى(500 جم)
5 كوب شوربه( لتر)
نصف كوب ارز(100 جم)
ملح\فلفل\جوزة الطيب
مكعب مرق
ملح وفلفل
(البصل)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
4 بصل مكعبات
ملعقه كبيرة دقيق(25 جم)
(البصل)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
4 بصل مكعبات
ملعقه كبيرة دقيق(25 جم)
ملعقه خل(25 جم)
زيت
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل التتبيله\\\\
- فى بوله نخلط بصل وطماطم مبشورين وجزرمبشوروثوم وصلصه وزيت وزعتر وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم البطه من برا ومن جوا
للعمل الحشو\\\
- فى بوله نخلط بصل وجزروكوسه وطماطم وبرتقال وصلصه وكرفس وبقدونس وزيت وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم البطه ونقفلها كويس
للعمل السلق \\\\
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرفس وكرات وورق لورا وملح وفلفل ولمه يغلوا مع بعض نضيف البطه ونسيبها تستوى على نار هاديه لمدة 40 دقيقه
للعمل التوبينج\\\\
-فى اناء على النار نخلط سمن وزيت وصلصه وعسل وملح وفلفل وزعتر ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة وندهن بيهم البطه ونضعها فى صاج وندخلها الفرن تاخد لون
للعمل الارز \\\\
- فى اناء على النار نغلى ماء ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الارزوكريمه الطهى ونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النارونسيبه يستوى على نارهاديه
للعمل الكشك \\\\-فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف شوربه وكريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق و نضيف ارزونقلبهم مع بعض لحد ما الارز يستوى ولمه يستوى نرفعه من على النار
- فى بوله نخلط بصل ودقيق وخل ونقلبهم بعض, وفى اناء على النار فى زيت نحمر البصل تكون لونه ذهبى غامق
وفى طبق التقديم نغرف الكشك ونرش على الوش بصل محمر
-وبقدم وبالف هنا وشفا
للعمل الحشو\\\
- فى بوله نخلط بصل وجزروكوسه وطماطم وبرتقال وصلصه وكرفس وبقدونس وزيت وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم البطه ونقفلها كويس
للعمل السلق \\\\
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرفس وكرات وورق لورا وملح وفلفل ولمه يغلوا مع بعض نضيف البطه ونسيبها تستوى على نار هاديه لمدة 40 دقيقه
للعمل التوبينج\\\\
-فى اناء على النار نخلط سمن وزيت وصلصه وعسل وملح وفلفل وزعتر ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة وندهن بيهم البطه ونضعها فى صاج وندخلها الفرن تاخد لون
للعمل الارز \\\\
- فى اناء على النار نغلى ماء ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الارزوكريمه الطهى ونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النارونسيبه يستوى على نارهاديه
للعمل الكشك \\\\-فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف شوربه وكريمه طهى ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق و نضيف ارزونقلبهم مع بعض لحد ما الارز يستوى ولمه يستوى نرفعه من على النار
- فى بوله نخلط بصل ودقيق وخل ونقلبهم بعض, وفى اناء على النار فى زيت نحمر البصل تكون لونه ذهبى غامق
وفى طبق التقديم نغرف الكشك ونرش على الوش بصل محمر
-وبقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكشك للشيف حسن,مقاديرالكشك للشيف حسن .طريقه الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الكشك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الكشك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكشك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق