اعلان

الجمعة، 21 أغسطس 2020

طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة



طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&

(العجينه)
ملعقه ونصف خميرة(30 جم)

نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف كوب ماء دافئ(100 مل)
5 كوب دقيق( كيلو)
بشر برتقاله
نصف ملعقه كبيرة محسن خبز(10 جم)
ربع كوب سكر(50 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
8 بيضات
نصف ملعقه كبيرة فانيليا (10 جم)
كوب زبده سايحه بارده(200 جم)
(سائل التلميع)
2 اصفر بيض
نصف ملعقه كبيرة سكر(10 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
ملعقه قهوه سرعه الذوبان(25 جم)
 نصف كوب لبن دافئ(100 مل)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى بوله نخلط خميرة وسكر وماء دافى ونغطيها ونسيبها تخمر 10 دقائق-فى الميكسر نضع الدقيق وبشر برتقاله والملح والسكرومحسن الخبزونضربهم مع بعض كويس ثم نضيف الخميرة ونخفقهم مع بعض ونضيف البيض و فانيليا ونخلطهم مع بعض كويس اوى ونضيف الزبدة ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه 
- ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لمدة ساعه
- وبعد الساعه نرش الرخامه دقيق ونفرد عليها العجينه ونشكلها اصابع طويله ونرصها فى صاج و ندخلها الثلاجه ترتاح لمده ساعه ونشكلها اى شكل يعجبك كور او ضفيراوخليه النحل او مدوره
سائل التلميع\\\\
-فى بوله نخلط كل من اللبن والاصفربيض والسكروفانيليا وقهوه مركزه ونخفقهم مع بعض كويس
- ونجيب صاج ندهنه زبدة ونرص فى البريوش وندهنه سائل التلميع بعد ما اتخمروممكن نرش عليها سمسم او سكر
- ونداخل البريوش الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه يخرج من الفرن ندهنه شربات ثقيل بارد
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البريوش للشيف حسن,مقاديرالبريوش للشيف حسن .طريقه البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه البريوش, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البريوش
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه




0 التعليقات:

إرسال تعليق