اعلان

الجمعة، 11 سبتمبر 2020

طريقه عمل لانشون تركى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

 

طريقه عمل لانشون تركى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

&&المقاديروالمكونات&&


كوب وربع وراك رومى مفرومه(250 جم)
كوب وربع دهون رومى مفرومه
(250 جم)
نصف كوب فول صويا بودر
(100 جم)
2 ونصف ملعقه نشا
(60 جم)
نصف كوب ماء مثلج
(100 جم)
نصف كوب زبدة او سمنه سايحه بارده
(100 جم)
(البهارات)
نصف ملعقه ملح
(10 جم)
نصف ملعقه فلفل اسود(10 جم)
نصف ملعقه ثوم بودر
(10 جم)
نصف ملعقه بصل بودر
(10 جم)
نصف ملعقه زنجبيل بودر
(10 جم)
نصف ملعقه مسطرده بودر
(10 جم)
نصف ملعقه قرفه بودر
(10 جم)
نصف ملعقه جوزة الطيب بودر
(10 جم)
نصف ملعقه حبهان بودر
(10 جم)
نصف ملعقه كزبره بودر
(10 جم)
ملعقه بابريكا بودر
(10 جم)
(الحشو)
روزمارى وزعتر


&&طريقه التحضير&&


- فى الكبه او فى الخلاط او فى بوله نضع وراك رومى مفرومه ودهون رومى مفرومه وفول صويا ونشا ونتبلها ملح وفلفل وثوم بودروبصل بودروبابريكا ومسطردة وزنجبيل وجوزة الطيب وقرفه وكزبره وحبهان وماء مثلج ونخفقهم مع بعض ونضيف زبدة سايحه بارده ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط (لازم يكون خليط ناعم)
- ونجيب ورقتين بلاستيك فيلم وورقتين فويل ونضع فيهم الخليط ونرش عليه روزمارى وزعتر ونلفه رول ونقفله كويس من الجانب ونلفه فى ورق فويل ونقفلها كويس اوى ونجيب قالب كيك ونضع فى الانشون ونصب عليه ماء مغلى ونقفل القالب بورق فويل(نسوى فى حمام ماء مغلى)
- وندخل القالب الفرن على 180 درجه لمدة 45 دقيقه( ممكن نسوى فى حمام ماء على البوتجاز نفس الوقت تقريبا)ولمه يبرد نحفظه فى الثلاجه
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل لانشون تركى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لانشون تركى للشيف حسن,مقاديرلانشون تركى للشيف حسن ,
طريقه لانشون تركى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لانشون تركى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لانشون تركى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لانشون تركى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه

0 التعليقات:

إرسال تعليق