طريقه عمل القشطه البيضاء بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
كوب ماء مثلج(200 مل)
صاج
ملعقه زبدة سايحه(25 جم)
ربع كوب سكربودراو ونشا(50 جم)
كوب فواكه مسكره(200 جم)
(الكراميل)
2 كوب سكر(400 جم)
كوب عسل جلوكوز(200 جم)
نصف كوب ماء(300 مل)
نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
--فى اناء على النار نضع السكروعسل الجلوكوزوماء وفانيليا ونقلبهم مع بعض ونسيبها على النار لمدة 20 دقيقه ( لحد ما يعمل عرق)
-فى اناء فى ماء مثلج وندوب فى جيلاتينه بودر
-فى الميكسر نضع الجيلاتين ونصب عليها الخليط الاول ونخفقهم مع بعض لحد ما يتضاعف حجمه
- ونجيب صاج او قالب كب كيك وندهنه زبدة ونرش فى سكربودر او نشا ونصب فى القشطه ونرش على وشها فواكه مسكرة ونسيبها تجمد ونقطعها مربعات او اصابع
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق