&&المقاديروالمكونات&&
2 ونصف كوب ماء(500 مل)
عصير ليمونه
كوب نشا(200 جم)
كوب الاربع ماء مثلج(175 جم)
نصف ملعقه ماء زهر(10 جم)
نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
كوب جيلى بودر(100 جم)
كوب ماء مغلى(100 جم)
2 ملعقه جيلاتين بودر(50 جم)
ربع كوب ماء(50 جم)
نصف ملعقه لون احمر(10 جم)
ربع كوب بندق(50 جم)
ربع كوب فسدق(50 جم)
صاج مدهون
سكربودرونشا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء ونصف عصيرالليمون ونقلبهم مع بعض وتغلى شويه ونضيف باقى عصيرالليمون ونقلبهم مع بعض ونضيف ماء زهروفانيليا ونقلبهم مع بعض, وفى بوله ندوب جيلى فى ماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط االسابق, وفى بوله ندوب جيلاتين بودر فى ماء ونضيف لون احمر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض , وفى بوله ندوب نشا فى ماء مثلج ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق لحد ما الخليط يتقل ونضيف بندق وفسدق ونقلبهم تاخد غلاوة
- ونجيب صاج ندهنه زيت ونبطنه سكربودر ونشا ونصب فى الدوميه ونسيبها تبرد خالص ونقطعها مربعات او اصابع
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق