طريقه عمل الفطيرة الحاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
بيضه مخفوقه
2 ونصف ملعقه زبدة(60 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
كوب ونصف ماء مثلج(300 مل)
(الحشو)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
عود كرات
فلفل رومى اخضر واحمر
كوب طماطم مبشورة(200 جم)
كوب ونصف ذره حلوة (300 جم)
كوب لوبيا مسلوقه(200 جم)
ملح وفلفل وشطه
كسبرة مفرومه
(الغطاء)
نصف كوب دقيق ذره(100 جم)
نصف كوب دقيق(100 جم)
نصف كوب جبنه شيدر(100 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(5 جم)
زيت
بيض
كوب الاربع لبن(150 مل)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
(العجينه)
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح وبيض وزبدة ونخفقهم مع بعض لحد ما يكون الخليط رملى ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونسيب العجينه ترتاح ربع ساعه ونفردها فى قالب التارت ونقطع الحروف الزيادة ونضع فيها ورق فويل فى اى بقوليات او ارز وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 10 دقائق
(الحشو)
- فى اناء على النار نشوح ثوم وكرات فى زيت ولمه يدبلو نضيف فلفل رومى اخضر واحمر وذره حلوة ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ولوبيا مسلوقه ونتبلها ملح وفلفل وشطه وكسبرة مفرومه ونقلبهم مع بعض ونصبها على التارت بعد السوى
الغطاء\\\
- فى بوله نخلط دقيق ذره ودقيق وجبنه شيدر وملح وبيكنج بودر وجبنه شيدر وبيض ولبن ونقلبهم مع بعض تكون عجينه سائله ونصبها فى التارت
- وندخل القلب فى الفرن على 200 درجه لمدة نصف ساعه
ح وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الفطيرالحاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالحاره للشيف حسن,مقاديرالفطيرالحاره للشيف حسن .طريقه الفطيرالحاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الفطيرالحاره, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفطيرالحاره
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالحاره بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق