&&المقاديروالمكونات&&
2 موز مهروس
3 بيضات
ربع كوب سكر(50 جم)
3 ملاعق نشا(75 جم)
فانيليا
2 كوب لبن(400 مل)
بسكويت فانيليا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- - فى اناء ندوب موز ونشا وفانيليا وبيض ولبن وسكر ونقلبهم مع بعض ونرفعهم على النار ونقلبهم لحد ما تغلى وتتقل ونسيبها تبرد - ونجيب بسكويت ونغمره فى لبن ونرص اول طبق فى بيركس ونصب عليه من البودنج ونرص عليه شيكولاته حبوب ونرص طبقه من البسكويت بعد ما نغمره فى اللبن الدافئ ونضع طبقه من البودنج وندخلها الثلاجه ترتاح ونزينها بكريمه شانتيه مخفوقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق