&&المقاديروالمكونات&&
2 موز
كوب سكر(200 جم)
نصف كوب زبدة سايحه(100 جم)
كوب الاربع دقيق( 150جم)
ملح و فانيليا
ربع كوب كاكاو (50 جم)
نصف كوب زبدة الفول السودانى(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- غى الميكسر نخلط بيض وفانيليا وسكر ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف زبدة سايحه ونخفقهم مع بعض ونضيف دقيق وكاكاو وملح ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط - ونجيب بيركس وندهنه زبدة ونبطنه كاكاو ونصب فى الخليط ونضع عليه زبدة الفول السودانى - وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق