&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب عصير برتقال(400 مل)
ربع كوب سكر(50 جم)
ربع كوب كاسترد بودر(50 جم)
وكوب لبن(200 مل)
باكو بسكويت فانيليا
برتقال شرائح
كريمه شانتيه مخفوقه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- - فى اناء ندوب كاسترد وسكر فى عصير برتقال ونقلبهم مع بعض ونرفعها على النار ونقلبهم لحد ما تغلى وتتقل ونسيبها تبرد خالص - ونجيب بسكويت ونغمره فى لبن ونرص اول طبق فى بيركس ونصب عليه من البودنج ونرص عليه شرائح برتقال ه ونرص طبقه من البسكويت بعد ما نغمره فى اللبن الدافئ ونضع طبقه من البودنج وندخلها الثلاجه ترتاح ونزينها بكريمه شانتيه مخفوقه ونرص عليها شرائح برتقال
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق