&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب عصير فراوله(400 مل)
ربع كوب سكر(50 جم)
بيضه ربع كوب كاسترد بودر(50 جم)
كوب لبن(200 مل)
باكو بسكويت فانيليا
فراوله قطع
كريمه شانتيه مخفوقه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- - فى اناء ندوب كاسترد وسكر فى عصير فراوله ونقلبهم مع بعض ونرفعها على النار ونقلبهم لحد ما تغلى وتتقل ونسيبها تبرد خالص - ونجيب بسكويت ونغمره فى لبن ونرص اول طبق فى بيركس ونصب عليه من البودنج ونرص عليه قطع فراوله ونرص طبقه من البسكويت بعد ما نغمره فى اللبن الدافئ ونضع طبقه من البودنج وندخلها الثلاجه ترتاح ونزينها بكريمه شانتيه مخفوقه ونرص عليها انصاف فراوله
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق