&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب لبن(400 مل)
ربع كوب شيكولاته برطمانات(50 جم)
ربع كوب سكر(50 جم)
ربع كوب كاسترد بودر(50 جم)
وكوب لبن(200 مل)
باكو بسكويت فانيليا
شيكولاته حبوب
كريمه شانتيه مخفوقه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- - فى اناء ندوب كاسترد وسكر وشيكولاته برطمانات فى لبن ونقلبهم مع بعض ونرفعها على النار ونقلبهم لحد ما تغلى وتتقل ونسيبها تبرد خالص - ونجيب بسكويت ونغمره فى لبن ونرص اول طبق فى بيركس ونصب عليه من البودنج ونرص عليه شيكولاته حبوب ونرص طبقه من البسكويت بعد ما نغمره فى اللبن الدافئ ونضع طبقه من البودنج وندخلها الثلاجه ترتاح ونزينها بكريمه شانتيه مخفوقه ونرص عليها شيكولاته حبوب
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق