&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب عصير مانجو(400 مل)
ربع كوب سكر(50 جم)
ربع كوب كاسترد بودر(50 جم)
وكوب لبن(200 مل)
باكو بسكويت فانيليا
مانجو شرائح
كريمه شانتيه مخفوقه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- - فى اناء ندوب كاسترد وسكر فى عصير مانجو ونقلبهم مع بعض ونرفعها على النار ونقلبهم لحد ما تغلى وتتقل ونسيبها تبرد خالص - ونجيب بسكويت ونغمره فى لبن ونرص اول طبق فى بيركس ونصب عليه من البودنج ونرص عليه قطع مانجو ونرص طبقه من البسكويت بعد ما نغمره فى اللبن الدافئ ونضع طبقه من البودنج وندخلها الثلاجه ترتاح ونزينها بكريمه شانتيه مخفوقه ونرص عليها شرائح مانجو
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق