&&المقاديروالمكونات&&
2 سمك قاروص
(التتبيله)
ملعقه ثوم مهروس(25 جم)
2 سمك قاروص
(التتبيله)
ملعقه ثوم مهروس(25 جم)
خل وعصير ليمون
ليمون حلقاتملح وفلفل وكمون وشطه
ليمون حلقاتملح وفلفل وكمون وشطه
زيت
بطاطس مكعبات
باذنجان مكعبات
جزر مكعبات
فلفل الوان مكعبات
طماطم مكعبات
ملح
فلفل
كمون< style="text-align: start;">&&طريقه تحضيرالوصفه&&
فلفل الوان مكعبات
طماطم مكعبات
ملح
فلفل
كمون< style="text-align: start;">&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب السمك ونفتحه من الدهر ونغسله كويس ونعمل فى فتحات من الجوانب
- وفى بوله نخلط ثوم وخل وعصير ليمون وملح وفلفل وكمون وشطه وزيت ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم السمك ونسيبه فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
-وفى بوله نخلط بطاطس وباذنجان وجزر وفلف الوان و وطماطم مكعبات ونتبلها ملح وفلفل وكمون ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم باقى التتبيله السابقه ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم السمك
- ونجيب صينيه ونضع فى من الحشو ونرص عليه السمك ونرص على السمك شرائح الليمون
-
- وندخل السمك الفرن على 200 درجه لمدة30 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- وندخل السمك الفرن على 200 درجه لمدة30 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق