&&المقاديروالمكونات&&
500 جم جمبرى كبير
(التتبيله)
25 جم مسطرده
25 جم ثوم مفروم
25 مل خل
25 جم بشر ليمون
25 جم كسيرة مفرومه
5 جم هريسه حاره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
50 مل زيت
(التتبيله)
25 جم مسطرده
25 جم ثوم مفروم
25 مل خل
25 جم بشر ليمون
25 جم كسيرة مفرومه
5 جم هريسه حاره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
50 مل زيت
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الجمبرى ونفتحه من الظهر ونغسله كويس ونضعه فى خله
لعمل التتبيله\\\
- فى بوله نخلط مسطرده وثوم مفروم وخل وبشر ليمون ووكسبرة مفرومه وهريسه حاره وملح وفلفل وكمون وزيت ونقلبهم مع بعض كويس ونتبل بيهم الجمبرى ونسيبه فى التتبيله لمدة ساعه,
على الشوايه ساخنه نرص الجمبرى ونقلبهم على كل وجه 3 دقائق
ويقدم وبالف هنا وشفا
start;">
start;">
0 التعليقات:
إرسال تعليق