&&المقاديروالمكونات&&
500 جم بطاطس مكعبات
5 جم ملح
لتر ماء مثلج
زيت للقلى
(الصوص)
50 جم سمن
50 جم ثوم مفروم
500 جم بطاطس مقليه
25 مل خل
25 مل عصير ليمون
25 جم هريسه حاره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كركم
50 جم بقدونس مفروم
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله فيها ماء مثلج وملح ننقع البطاطس لمدة ساعه ونصفيها , وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى مكعبات البطاطس ونسيبها تبرد
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى سمن ولمه يدبل نضيف خل وعصير ليمون وهريسه حاره وملح وفلفل وكركم وبقدونس مفروم ونقلبهم مع بعض لمه تغلى نضيف عليهم البطاطس ونقلبهم مع بعض
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق