&&طريقه تحضيرالوصفه&&
العجينه\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وسمن ملح ونخلطهم مع بعض لحد ما يكون الخليط رملى ونضيف الماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه ونلفها رول ونقطعها 10 كرات متساويه ونرصها فى صاج ونغطى ونسيبها ترتاح 20 دقيقه, ونجيب كل كوره ونعفرها بالنشا ونفردها بايدينا ونسيبها ترتاح 20 دقيقه, ونرش على كل كوره نشا نفردها ونرص 10 كرات على بعض( لازم نرش نشا على كل كورة لوحدها) ونفردهم بالنشابه وهما على بعض يكون بسمك متوسط ونقطع ونشيل الاحراف ونخلى شكل مربع( اللى هو شكل ورقه الجلاش) ونلفه فى ورقه زبدة وفى كيس بلاسيتك( ونحتفظ بى فى الفريزر)
جلاش اللحمه المفرومه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه وصلصه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات وشطه وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه ونرفعها من على النار ونضيف جبنه موتزرايلا ونقلبهم مع بعض
- ونجيب طاجن المونيوم وندهن سمن ونرص عليه نصف كميه الجلاش وندهن بين كل ورقه وورقه سمن ونضع حشو اللحمه وررشه جبنه رومى مبشورة ونرص عليها باقى كميه الجلاش وندهن بين كل ورقه وورقه سمن وقطعها ونغطيها وندخلها الفريزر
- وعند الاستخدام نطلعها تفك قبلها بساعتين ولمه تفك فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونخفقهم مع بعض ونصبها على الجلاش ونرش عليه جبنه موتزرايلا وندخل الطاجن الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق