&&المقاديروالمكونات&&
4 شرائح توست
1 ابيض بيض
(الحشو)
100 مل لبن (نصف كوب)
25 جم سكر(ملعقه كبيرة)
25 جم زبدة(ملعقه كبيرة)
25 جم كاكاو(ملعقه كبيرة)
200 جم شيكولاته قطع( كوب)
(الغطاء)
100 جم دقيق (نصف كوب)
لقسماط ناعم او جوزهند ناعم او شوفان او سمسم
5 جم فانيليا( ملعقه صغيرة)
2 بيضه مخفوقه
2 جم فانيليا(رشه)
5 جم سكر(ملعقه صغيرة)
100 مل لبن(نصف كوب)
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار ندافئ لبن ونضيف سكر وكاكاو وزبدة ونقلبهم مع بعض ولمه يغلى نرفعه من على النار ونضيف الشيكولاته ونقلبهم مع بعض ونضعها فى الميكسرونخفقها لحد ما يكون كريمى ولمه تبرد خالص نشكلها اصابع وندخلها الثلاجه تجمد شويه
-ونجيب شرائح التوست ونفردها بالنشابه ونشيل الاحراف وندهنها ابيض بيض, ونضع قطعه من الحشو ونلفها رول فى ورق فويل ونقفلها كويس وندخلها الفريزر نصف ساعه
لعمل الغطاء\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكرولبن ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وفانيليا ونقلبهم مع بعض, ونجيب التوست ونضعه فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط او جوزهند او شوفان او سمسم
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى التوست ياخد لون ذهبى فاتح ونطلعها على مناديل مطبخ,
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق