&&المقاديروالمكونات&&
4 شرائح توست
1 ابيض بيض
25 جم زبدة (ملعقه كبيرة) 200 جم تفاح اخضر مكعبات(كوب)
25 جم سكر(ملعقه كبيرة)
5 جم قرفه(ملعقه صغيرة)
25 جم زبيب (ملعقه كبيرة)
(الغطاء)
100 جم دقيق (نصف كوب)
لقسماط ناعم او جوزهند ناعم او شوفان او سمسم
5 جم فانيليا( ملعقه صغيرة)
2 بيضه مخفوقه
2 جم فانيليا(رشه)
5 جم سكر(ملعقه صغيرة)
100 مل لبن(نصف كوب)
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح مكعبات تفاح وسكروقرفه وزبيب فى زبدة ونقلبهم مع بعض ونهرسها ونسيبها تبرد
-ونجيب شرائح التوست ونفردها بالنشابه ونشيل الاحراف وندهنها ابيض بيض, ونضع قطعه من الحشو ونلفها رول فى ورق فويل ونقفلها كويس وندخلها الفريزر نصف ساعه
لعمل الغطاء\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكرولبن ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وفانيليا ونقلبهم مع بعض, ونجيب التوست ونضعه فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط او جوزهند او شوفان او سمسم
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى التوست ياخد لون ذهبى فاتح ونطلعها على مناديل مطبخ,
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق