&&المقاديروالمكونات&&
2\1 كيلوخرشوف
1 لتر ماء مغلى
فلفل الوان
طماطم شرائح
50 جم كسبرة مفرومه
(الصوص)
ثوم مفروم
عصير ليمون
مسطرده
ملح
فلفل
زيت
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح نسلق الخرشوف لمده 13 دقيقه ونصفى- فى بوله نضع خرشوف مع فلفل الوان وطماطم وكسبرة وفى بوله نخلط ثوم وعصير ليمون ومسطرده وملح وفلفل وزيت ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على السلطه ونقلبهم مع بعض كويس- وتقدم وبالف هنا وشفا<
0 التعليقات:
إرسال تعليق